SønderjyskEs P-vagter har fået nye jakker og Danfoss har løftet deres sponsorat

4. februar 2023 Erhverv

Lørdag eftermiddag var der håndboldoptakt i SønderjyskEs erhvervsklub og det var første gang i år og ud over god mad fra Æ Køkken, så blev der også budt på seneste nyt fra håndboldklubben.

Ude på parkeringspladsen stod SønderjyskEs P-vagter og guidede biler – og de har for nylig fået både varme jakker og veste af Sydbank.

“Vi gav dem det nye tøj, fordi de ikke skal stå og fryse”, sagde Sydbanks Dorthe Lykke Jørensen til SønderborgNYT.

Indenfor i hallen spillede Brian Grau, så der var en hyggelig stemning der, hvor en masse SønderjyskE-fans nød et glas øl inden kampen, mens herrehåndbold-direktør H.C. Jensen fortalte erhvervsklubmedlemmerne, hvad status i klubben er:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Håndbold-VM sluttede med et herligt resultat, men nu skal vi ha’ gang i den hjemlige liga og målet her i Sønderjyske er, at vores hold skal slå de hold, som de bør slå og så skal de også være stabile.. Vi forventer ikke at komme med i slutspille, men holdet må selvfølgelig gerne overraske os”.

SønderjyskE herrehåndbold handler selvfølgelig også om økonomi og sponsorer.

“Og vi er rigtig glade for, at Danfoss ikke alene fortsætter som sponsor, men også har hævet sponsoratet betydeligt”, sagde H. C. Jensen og fortsatte:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil gerne ha’ flere sponsorer til at bakke om, så det sammenhold, der står bag SønderjyskE herrehåndbold består af så mange som muligt”.

Efter erhvervsklub-samlingen gik medlemmerne fra Dybbøl-hallen over i og Broager Sparekasse Skansen og så SønderjyskE vinde 30-23 over Mors-Thy Håndbold.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...