Sønderskov-Skolen viste arbejdet med bæredygtigheden frem for forældrene

9. november 2017 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag aften vrimlede det med både børn og forældre på Sønderskov-Skolen, hvor eleverne viste, hvordan skolebørn, som er en del af Unesco bæredygtige læringsbyer, har arbejdet med de 17 verdensmål.

“Det giver rigtig god mening at åbne dørene og invitere forældre ind. Dels kan forældrene få et glimt af noget af det, som deres børn snakker om derhjemme og dels har eleverne virkeligt sat sig ind i deres stof op til i dag, så de både kan fortælle og svare på spørgsmål”, siger skoleleder Rasmus Andreassen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at det ikke blot er på Sønderskov-Skolen, men på samtlige folkeskoler i Sønderborg, der foregår mange spændende ting, som har betydning for elevernes læring.

“Det er bare for sjældent, at vi hører om det”, siger skolelederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...