Sønderskov-Skolen viste arbejdet med bæredygtigheden frem for forældrene

9. november 2017 Uddannelse

Torsdag aften vrimlede det med både børn og forældre på Sønderskov-Skolen, hvor eleverne viste, hvordan skolebørn, som er en del af Unesco bæredygtige læringsbyer, har arbejdet med de 17 verdensmål.

“Det giver rigtig god mening at åbne dørene og invitere forældre ind. Dels kan forældrene få et glimt af noget af det, som deres børn snakker om derhjemme og dels har eleverne virkeligt sat sig ind i deres stof op til i dag, så de både kan fortælle og svare på spørgsmål”, siger skoleleder Rasmus Andreassen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortæller videre, at det ikke blot er på Sønderskov-Skolen, men på samtlige folkeskoler i Sønderborg, der foregår mange spændende ting, som har betydning for elevernes læring.

“Det er bare for sjældent, at vi hører om det”, siger skolelederen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...