Søren Eilersen skal være købmand i REMA 1000 på Nørrekobbel

23. januar 2020 Erhverv

Den 30. januar bliver købmandsfaklen i REMA 1000 på Nørrekobbel i Sønderborg givet videre. Det er Søren Eilersen, der skal prøve kræfter med at være købmand i REMA 1000 for første gang.

Siden 2018 har Søren Eilersen været en del af teamet i REMA 1000 Kruså, hvor han til dagligt har fungeret som souschef. Arbejdet som souschef har fungeret som oplæring til den nye titel, som den kommende købmand snart kan bryste sig af.

Foruden de snart to år i REMA 1000-skjorten har Søren Eilersen 16 års erfaring fra andre dele af dagligvarebranchen blandt andet som butikschef i Netto, hvor han siden 2007 uafhængigt af hinanden har stået i spidsen for begge butikker i Sønderborg. Derfor glæder den kommende købmand sig også til at komme hjem til velkendt butiksterritorium.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det bliver rigtig godt at komme tilbage til Sønderborg igen, hvor jeg kender en del kunder allerede fra min tid som butikschef. Jeg glæder mig også til at prøve livet som selvstændig købmand, hvor jeg kan være med til at udvikle butikken på min måde – det var blandt andet en af de ting, der tiltalte mig meget ved at være en del af REMA 1000”, fortæller Søren Eilersen i en pressemeddelelse.

Den kommende købmand bor til dagligt også selv i Sønderborg. Det bliver derfor også rart, at der igen bliver kort vej til arbejde fremover.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når Søren Eilersen overtager butikken, vil han især sætte fokus på ferskvarerne, samt sørge for at basis er på plads, så kunderne kan få det, de skal have.

”Vi er der for kundernes skyld, så derfor skal vi også gøre vores til, at de kan få det, de har brug for. Som noget nyt begynder vi at holde åbent fra klokken syv alle ugens dage, da området har meget erhvervsliv samt skoler, og vi derfor gerne vil imødekomme de kunder, der er tidligt på farten. Men uanset hvilket tidspunkt kunderne handler på, så glæder jeg mig til at møde dem med et smil”, sigerSøren Eilersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk