Søren Pape mødte lokale konservative på Det Gamle Rådhus

31. oktober 2017 KV2017 Skrevet af: Ole Kæhler

Det har gennem en tid været et stort ønske fra konservativ byrådskandidat Trine Lindén at få en snak med sin partiformand, Søren Pape, der også er justitsminister, om ordentlighed i valgkampen.

“Valgkampen i Sønderborg er blevet beskidt og der er et parti, der skyder på private virksomheder i valgkampen – helt uden hensyn til, hvad det kan koste virksomhederne at blive ‘hængt ud’ uden anden grund end den, at det gavner det enkelte partis muligheder for at vinde kommunalvalget”, siger Trine Lindén.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søren Pape, der som konservativ, går ind for ordentlighed, advarer imod, at man selv bruger de beskidte tricks.

“Det gælder om at glide af og huske selv at opføre sig ordentligt og holde en god tone i valgkampen”, siger partiformanden. Han tror ikke, at vælgerne støtter de partier og kandidater, der hænger virksomheder og andre partier ud.

Statslige arbejdspladser

Regeringen er på vej til at flytte flere statslige arbejdspladser ud af hovedstaden.

“Det tror jeg, er sundt selvom vi i hele landet er udfordret på arbejdskraft”, siger Søren Pape. Han fortæller, der er en del tyske håndværkere i gang på danske byggepladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Når de ikke har mere arbejde, så er det farvel og tak, så det er en fin ordning”, siger han.

Det er en større udfordring at trække udenlandske akademikere hertil.

“Det er som om, det er en voldsom udfordring at rejse nord for den dansk-tyske grænse”.

På ipnordic har man i lang tid forgæves at finde en pedel eller vicevært.

“Så jeg har ringet til borgmesteren og ønsket ham tillykke med, der er fuld beskæftigelse i Sønderborg”, siger ipnordicejer Thorben Jensen.

 

22. juli 2024 Kultur, Nordborg

Der er plads til flere til ringriderfesten i Guderup

22. juli 2024 Kultur

Søndag er der ringridning i Guderup og dagen begynder med et rytteroptog, som starter klokken 11:30. Klokken 12 åbner telte, boder og Als Udlejnings legeland på pladsen – og frem til klokken 14 er der gratis sildebord til de, der køber en øl eller en sodavand. Omkring klokken 16 er der kongeomridning og klokken 17:15 […]

Læs mere...