Sol og Strand er klar med penge til et projekt eller en idé

9. januar 2020 Erhverv

Endnu engang får ildsjæle og foreninger mulighed for at ansøge om penge til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

I 2019 søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning ”Den Lokale Håndsrækning”, der har til formål at støtte inititativer, som skal gøre feriedestinationen mere attraktivt at bo og holde ferie i. I den forbindelse blev der uddelt penge til Hertugbyens Udviklingsforum, Rendberg Legeplads og Gråsten Æblefestival.

Nu kan bureuachef Henrik Høi på Als-kontoret, der dækker Aabenraa, Kolding, Haderslev og Sønderborg kommuner, se frem til at uddele i alt 40.000 kroner til tre projekter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har fået mange positive tilkendegivelser på den lokale håndsrækning, og jeg glæder mig derfor over, at vi er klar til at udlodde flere penge til nogle af de mange ildsjæle, der findes i vores område”, siger Henrik Høi i en pressemeddelelse.

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgningsfristen er 2. februar og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse i Sønderborg, Haderslev, Kolding og Aabenraa kommuner, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte og det er muligt at ansøge HER på LINKET. 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...