Sol og Strand er klar med penge til et projekt eller en idé

9. januar 2020 Erhverv

Endnu engang får ildsjæle og foreninger mulighed for at ansøge om penge til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

I 2019 søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning ”Den Lokale Håndsrækning”, der har til formål at støtte inititativer, som skal gøre feriedestinationen mere attraktivt at bo og holde ferie i. I den forbindelse blev der uddelt penge til Hertugbyens Udviklingsforum, Rendberg Legeplads og Gråsten Æblefestival.

Nu kan bureuachef Henrik Høi på Als-kontoret, der dækker Aabenraa, Kolding, Haderslev og Sønderborg kommuner, se frem til at uddele i alt 40.000 kroner til tre projekter.

“Vi har fået mange positive tilkendegivelser på den lokale håndsrækning, og jeg glæder mig derfor over, at vi er klar til at udlodde flere penge til nogle af de mange ildsjæle, der findes i vores område”, siger Henrik Høi i en pressemeddelelse.

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgningsfristen er 2. februar og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse i Sønderborg, Haderslev, Kolding og Aabenraa kommuner, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte og det er muligt at ansøge HER på LINKET. 

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...