Sol og Strand Ferieudlejning så sommerhusejerne i øjnene

28. maj 2019 Erhverv

Sol og Strand Feriehusudlejning havde forleden inviteret alle ejere af sommerhuse fra Als og omegn til møde og flere end 100 ejere havde taget imod invitationen, hvor det primære formål var at skabe relationer mellem Sol og Strand og husejere, fortæller bureauchef Tina Johansen i en pressemeddelelse:

“Denne aften stod i hyggens tegn. Vi mener, at det er vigtigt, at vi lærer hinanden bedre at kende. Som oftest taler husejerne blot med medarbejderne i telefon. Her får vi sat ansigt på hinanden, og vi tror, at det er med til at styrke samarbejdet”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

De mange fremmødte fik mulighed for at hilse på rådgiver René Flintegaard og driftschef Lars Alkert Andersen, og driftschefen fortalte blandt om de seneste tiltag fra Sol og Strand Feriehusudlejning A/S. Herunder ‘Sol og Strands lokale håndsrækning’, som er en pulje penge, der fremadrettet årligt skal deles ud til projekter til glæde for husejere, feriegæster og fastboende.

I alt bliver der i år givet en million kroner fordelt på de 21 områder, hvor Sol og Strand har lokalkontor.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han kunne endvidere løfte sløret for, at 2019 tegner uhyre positiv – til glæde for husejerne men så sandelig også for lokalområdet.

Tal fra Danmarks Statistik viser nemlig, at en feriegæst i 2017 brugte 750 kroner pr. døgn mod 450 kroner i 2014.

“Vi oplevede fremgang i 2018, og den tendens ser ud til at fortsætte i år. På nuværende tidspunkt har vi en stigning på udlejningen på 10,5 procent i forhold til 2018, og det er – ikke overraskende – uge 28, 29, 30 og 31, der er de mest efterspurgte uger”, siger Lars Alkert Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er blot anden gang, at mødet afholdes, men der er ingen tvivl om, at det nu er blevet en tradition.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...