Sol og Strand giver landsbylaug en håndsrækning

5. marts 2020 Broager

En række landsbylaug kan se frem til at modtage penge fra ‘Sol og Strands lokale håndsrækning’.

Det er anden gang, at virksomheden uddeler lokale støttekroner, og Henrik Høi, der tiltrådte som bureauchef i december, glæder sig over muligheden for at støtte spændende projekter.

“Vi kærer os om lokalsamfundet og dets udvikling, og det her er en oplagt mulighed for at anerkende nogle af de mange ildsjæle, der udfører frivilligt arbejde til glæde for os alle”, siger Henrik Høi i en pressemeddelelse.

Kontoret har modtaget mange kvalificerede ansøgninger og efter en grundig gennemgang, er der nu blevet udvalgt tre kandidater, som alle er garanteret støtte.

Skovby Landsbylaug søger om penge til et projekt, der inkluderer legeplads, bålhus/multihytte, som skal være på den lokale ringriderplads. Skovby råder ikke over et samlingsstsed og håbet er, at stedet kan blive et aktiv for såvel lokale som turister.

Også fem landsbylaug på Broagerland er kommet i betragtning til støtte – laugene har ansøgt om penge til indkøb og opsætning af ti bænke på Broagerland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Endelig er Kær Halvø Landsbylaug udvalgt som sidste af de tre kandidater og her er ønsket at få mulighed for at indkøbe i alt 27 dispensere til indsamling af strandaffald.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...