Sol og Strand holder åbent hus i deres nye lokaler

21. september 2021 Erhverv
Henrik Høi ved de nye lokaler. Pressefoto
Henrik Høi ved de nye lokaler. Pressefoto

Der er noget til alle sanser, når feriehusudlejerne i Sol og Strand fredag eftermiddag fra 14 til 18 holder åbent hus. Det sker nemlig i Sol og Strands helt nybyggede bureau på 300 kvadratmeter på Porten 4 i Sønderborg.

Og ud over, at der bliver mulighed for at se hele bureauet og møde Sol og Strands stab på Als-bureauet, så bliver der også musik og lidt godt til ganen, for dem, der dukker op. Og det gælder både tørt og vådt, lover bureauchef Henrik Høi.

“Der bliver noget at se på! Men der er også mulighed for at få en god snak med hele vores stab. Og ikke mindst høre om vores visioner for, hvordan vi får løftet turismen på Als – og hele den jyske østkyst”, siger Henrik Høi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er klart, at vi med et helt nyt og synligt bureau på 300 kvadratmeter lige ved Sønderborg-motorvejen, gør det meget lettere for feriegæster og sommerhusejere at komme ind til en snak om stort eller småt – eller hente sommerhusnøglen”.

 

-Vi føler virkelig, at vi med vores erfarne personale og senest med ejerrådgiver Per Clausen, som skal stå for den tætte og daglige kontakt med de sommerhusejere, vi udlejer sommerhusene for, står virkelig stærkt.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 112, Sønderborg

22-årig kvinde er død af sine skader efter et trafikuheld i sidste uge

19. oktober 2021 112

Den 22-årige kvinde, der i sidste uge blev kørt ned på Grundtvigsallé af en bil med trailer er død. Det fortæller politiets kommunikationsafdeling til SønderborgNYT. “Vi kan ikke sige mere, men der er en efterforskning i gang. Herefter kommer der et retsligt efterspil”, siger Helle Lundberg, som er kommunikationsrådgiver hos politiet. Ulykken skete mandag i […]

Læs mere...