Sol og Strand holder åbent hus i deres nye lokaler

Henrik Høi ved de nye lokaler. Pressefoto
Henrik Høi ved de nye lokaler. Pressefoto
21. september 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er noget til alle sanser, når feriehusudlejerne i Sol og Strand fredag eftermiddag fra 14 til 18 holder åbent hus. Det sker nemlig i Sol og Strands helt nybyggede bureau på 300 kvadratmeter på Porten 4 i Sønderborg.

Og ud over, at der bliver mulighed for at se hele bureauet og møde Sol og Strands stab på Als-bureauet, så bliver der også musik og lidt godt til ganen, for dem, der dukker op. Og det gælder både tørt og vådt, lover bureauchef Henrik Høi.

“Der bliver noget at se på! Men der er også mulighed for at få en god snak med hele vores stab. Og ikke mindst høre om vores visioner for, hvordan vi får løftet turismen på Als – og hele den jyske østkyst”, siger Henrik Høi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er klart, at vi med et helt nyt og synligt bureau på 300 kvadratmeter lige ved Sønderborg-motorvejen, gør det meget lettere for feriegæster og sommerhusejere at komme ind til en snak om stort eller småt – eller hente sommerhusnøglen”.

 

-Vi føler virkelig, at vi med vores erfarne personale og senest med ejerrådgiver Per Clausen, som skal stå for den tætte og daglige kontakt med de sommerhusejere, vi udlejer sommerhusene for, står virkelig stærkt.

 

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...