Sol og Strand: Prøv om det er noget for Jer at leje sommerhuset ud

5. november 2019 Erhverv

Der er rift om muligheden for at leje sommerhuse og særligt i højsæsonen er der flaskehalse. Det har været medvirkende årsag til, at Sol og Strand Feriehusudlejning A/S har søsat en række initiativer, der gerne skulle få flere til at udleje deres sommerhus.

“Vi gør det mere fleksibelt at udleje sit sommerhus. Vi har indført ”Ingen Binding” for at give potentielle udlejere mulighed for at teste, hvad det vil sige at leje ud. Dermed kan man gratis komme i gang med udlejning, og vi har med et kort opsigelsesvarsel gjort det let at komme ud af samarbejdet igen, hvis man finder ud af, at det ikke er noget. Hos os kan man endvidere selv benytte sit hus i en del af højsæsonen, akkurat som mange husejere gerne vil. Vi håber, at disse initiativer bevirker, at flere får lyst til at prøve udlejning hos os”, fortæller Tina Johansen, der er bureauchef hos Sol og Strand på Als.

Administrerende direktør fra Feriehusudlejernes Brancheforening, Carlos Villaro Larsen, hilser tiltaget fra Sol og Strand velkomment, for det er afgørende at få flere feriehuse i markedet til at dække efterspørgslen i højsæsonen.

“Vi har i Danmark omkring 40.000 huse til udlejning men hele 160.000 huse, der ikke udlejes, og dette tiltag kan forhåbentlig være medvirkende til, at flere får mod på at afprøve udlejning”, siger han i en pressemeddelelse og tilføjer:

“Der er mange fordomme omkring udlejning. Hos mange kan der være en bekymring for, om der nu bliver taget godt vare på huset – og det kan man være sikker på, at der gør, da der er tilsyn med husene. Det er vigtigt både for husejerne og for feriegæsterne, at man kommer til et velfungerende hus”.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2020 er de første 41.800 kroner af lejeindtægten skattefrie og desuden reduceres den resterende lejeindtægt med 40 procent før beskatning.

Udlejningen har stor betydning for omsætningen i de lokale forretninger og udviklingen i lokalområderne.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Antallet af lokale Corona-smittede er 2500

23. januar 2022 COVID-19

Siden lørdag eftermiddag er antallet af Corona-smittede i Sønderborg Kommune steget med 144, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona – ifølge Statens Serum Institut – nu er oppe på 2500. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 42.018 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – […]

Læs mere...