Sol og Strand vil give penge til tre ideer med mening for både fastboende og turister

25. april 2019 Sundeved

Sol og Strand Feriehusudlejnings lokalkontor på Als vil donere 40.000 kroner til projekter, der kommer lokalområdet til gavn.

Enhver forening kan ansøge, og de tre bedste forslag belønnes med et kontantbeløb til realisering af de gode ideer, skriver Sol og Strand i en pressemeddelelse.

Sol og Strand har en stærk tilknytning til Als, og nu vil feriehusudlejningsfirmaet gerne styrke stedet med en økonomisk håndsrækning til tre lokale initiativer, projekter eller arrangementer, der skal gøre området mere attraktivt at bo og holde ferie i.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker under navnet ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

Konkret vil der være 40.000 kr. til deling blandt tre lokale projekter med mening:

“Tanken er, at pengene skal gavne lokale initiativer, som er til glæde for både fastboende, sommerhusejere og feriegæster, siger bureauchef Tina Johansen fra Sol og Strand på Als.

“Vi brænder virkelig for det her område og vil gerne være med til at gøre en forskel lokalt. Det er et dejligt område, vi bor i, og der er mange skønne lokale ildsjæle og suveræne lokale projekter, der fortjener en håndsrækning og et ekstra boost. Det er grundene til, at vi har søsat initiativet”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Sol og Strand forestiller man sig, at pengene for eksempel kan gå til forskønnelse eller istandsættelse af eksisterende fysiske anlæg i lokalområdet såsom legepladser, udsigtspunkter eller lignende.

Eller det kan måske gå til at booste arrangementer såsom koncerter, festivaler, markeder med videre.

I princippet sætter kun fantasien grænser, så længe der er tale om et projekt, der kommer nærområdet til gavn og skaber værdi for både fastboende borgere, sommerhusejere og feriegæster.

Enhver forening kan ansøge om at modtage støtte. Det gør man HER via Sol og Strand Feriehusudlejnings hjemmeside, hvor man også kan læse mere om vilkårene for at deltage.

Der er åbnet for ansøgninger.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...