Solisterier: Café Alsion tætpakket til sæsonens sidste optræden

15. juni 2013 Kultur

Der var stuvende fyldt i Café Alsion lørdag ved middagstid – og forklaringen er, at sidste udgave af Solisterier skulle skydes af, inden der holdes sommerferie for de populære, gratis koncerter, der er en del af mange kulturelle tiltag fra Center for Kultur.

Simon Rosenbaum havde fornøjelsen af at præsentere Toni Landi, Tove Hyldgaard og pianisten Thyge Thygesen for sønderborgenserne.

Simon Rosenbaum drømte om at danse jitterbug med Birthe Rønn Hørnbech.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Velkommen til Folkemødet, lød velkomsten fra Simon Rosenbaum, der så fortalte, at han faktisk er blevet opfordret til at gå ind i politik. Ene og alene fordi der var brug for et kendt ansigt.

– Der er nogle, der siger, det er dejligt at trykke et kendt ansigt i hånden og det studsede jeg lidt over, siger entertaineren. Han fortæller videre, han er blandt de få, der har været på nogle få minutters tålt ophold hos en tidligere “Irritationsminister”.

– Jeg ville gerne danse med Birthe Rønn Hornbech i Vild med Dans – og helst jitterbug, siger han. Det var især de mange kast, der fristede.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sprogkursus

– Mens jeg alligevel var på Christiansborg, så kunne jeg jo lige så godt fortælle Claus Hjort Frederiksen, jeg ville skifte job. Han efterlyste nemlig ledige hænder og jeg var lidt træt af at spille musik. Beskæftigelsesministeren lytte på Simon Rosenbaum, der gerne ville have arbejde indenfor byggeriet.

– Så sendte de mig på et polsk-kursus, siger Simon Rosenbaum og kalder Landi og Hyldgaard på scenen – og det blev starten på en underholdende eftermiddag, hvor rigtigt mange gæster fik mulighed for at synge med på en lang række af de gode, gamle operette-sange.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se billeder fra Café Alsion: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.564455093605059.1073741889.371861676197736&type=1

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>