Solisterier: Caspar Phillipson er ene mand på scenen – og ved flyglet

7. september 2021 Kultur
Caspar Phillipson. Pressefoto
Caspar Phillipson. Pressefoto

Efter halvandet års hel eller delvis nedlukning af landets kulturliv, kan det populære café-arrangement, Solisterier, endeligt vende tilbage til Café Alsion 18. september klokken 14. På programmet står Caspar Phillipsons anmelderroste one man-show, Late Night.

Der er gratis adgang til den en time lange koncert, hvor Caspar Phillipson er ene mand på scenen – og ved flyglet.

Repertoiret er gennemført sort humor og spænder fra Tom Lehrer over Bent Fabricius Bjerre og Monty Python til diverse danske filmsange, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er et vaskeægte coronashow, som han sammensatte, da hans filmoptagelser i Hollywood blev aflyst. Sunset Boulevard blev erstattet af stuen hjemme på Amager. Herfra underholdt sangeren og skuespilleren hver uge sine facebookfølgere med en ny sang ved flyglet.

Det blev så i efteråret til et show på den lille scene på Rådhuspladsen.

Solisterier er et samarbejde mellem Dansk Solistforbund, Cafe Alsion og Sønderborg Kommune. Læs mere om koncerten og Solisterier på Koncertsalens hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...