Sommer i Borgen med minigolf, feriebilletter og musik

1. juli 2020 Erhverv

I Borgen Shopping er der åbnet for minigolfbanen, der ligger på øverste etage i centret, hvor det er helt gratis gennem hele sommeren kan spilles på centrets 9 huller minigolfbane.

Der er åbent alle ugens dage i butikkernes åbningstid.

Der er også åbnet for salg af sommerens feriebillet, som i år blandt andet indeholder is, drikkeglas, rygpose, hoppebold, gadekridt og farveblyanter med mere til en festlig tur – for børn op til 12 år – rundt i centret. Feriebilletten kan købes i Borgen Welcome, og koster kun 30 kroner og den er 100 kroner værd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er sat 500 feriebilletter til salg, så der tages forbehold for at de på et tidspunkt er udsolgt, skriver Borgen Shopping.

I alle weekender i juli og august måned, inviterer Borgen til at nyde et ophold i Apotekerhaven foran centret, hvor der hver lørdag og søndag spilles levende musik af de dygtige gademusikanter ‘Live of a Busker’.

Sarah og Patrick som duoen består af, ville på en ‘normal’ sommer kunne mødes på strøget i måske Milano eller Rom, hvor de plejer at tilbringe hele sommeren med at spille på gaderne i Sydeuropa. Men i år skulle det ikke være sådan!

Artiklen fortsætter under annoncen

Centermanager Flemming Enghave fra Borgen Shopping har hyret dem til i stedet at underholde kunder og turister i Sønderborg hver weekend mellem 11 – 14 foran centret.

I tilfælde af dårligt vejr, rykker de ind i centret og spiller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. oktober 2021 KV21, Sønderborg, Debat

KV21 – Debat: Klimaomstilling skal tænkes ind i kommunalplanerne

21. oktober 2021 KV21

Spidskandidat Jesper Esbensen, Konservative, skriver:  Sønderborg Kommunes fremtidige CO2-neutrale energisystem og omstillingen til det kræver en strategisk og langsigtet planlægning. Langsigtet fordi vi gerne skal være i stand til at slide de eksisterende anlæg op og så være klar med de nye, så omkostningerne ved omstillingen bliver mindst mulige. Strategisk fordi der er nogle fysiske […]

Læs mere...