Sommer i Borgen med minigolf, feriebilletter og musik

1. juli 2020 Erhverv

I Borgen Shopping er der åbnet for minigolfbanen, der ligger på øverste etage i centret, hvor det er helt gratis gennem hele sommeren kan spilles på centrets 9 huller minigolfbane.

Der er åbent alle ugens dage i butikkernes åbningstid.

Der er også åbnet for salg af sommerens feriebillet, som i år blandt andet indeholder is, drikkeglas, rygpose, hoppebold, gadekridt og farveblyanter med mere til en festlig tur – for børn op til 12 år – rundt i centret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Feriebilletten kan købes i Borgen Welcome, og koster kun 30 kroner og den er 100 kroner værd.

Der er sat 500 feriebilletter til salg, så der tages forbehold for at de på et tidspunkt er udsolgt, skriver Borgen Shopping.

I alle weekender i juli og august måned, inviterer Borgen til at nyde et ophold i Apotekerhaven foran centret, hvor der hver lørdag og søndag spilles levende musik af de dygtige gademusikanter ‘Live of a Busker’.

Sarah og Patrick som duoen består af, ville på en ‘normal’ sommer kunne mødes på strøget i måske Milano eller Rom, hvor de plejer at tilbringe hele sommeren med at spille på gaderne i Sydeuropa. Men i år skulle det ikke være sådan!

Centermanager Flemming Enghave fra Borgen Shopping har hyret dem til i stedet at underholde kunder og turister i Sønderborg hver weekend mellem 11 – 14 foran centret.

I tilfælde af dårligt vejr, rykker de ind i centret og spiller.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk