Sommer Revy: Når Enden Er Go’ rammer bredt og morsomt – en ultimativ oplevelse

4. juni 2017 GALLERIER Skrevet af: Ole Kæhler

En fyldt teatersal i Sønderborg Teater fik lørdag aften grinet og klappet under endnu en fantastisk Sønderborg Sommer Revy-premiere, hvor Trump, Støjberg og Thyra Frank selvfølgelig blev en del af det hele.

Thyra Frank og Inger Støjberg selv var revygæster og kunne opleve parodierne helt tæt på.

“Det var altså sjovt at se Leif Maibom sidde på scenen og lave parodi på mig og det mindede mig altså om dengang jeg var på Lottes Plejehjem”, siger Thyra Frank til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogcafé-bestyrer Allan Breckling kalder Når Enden Er Go’, som er navnet på sommerens revy, for den ultimative revy.

Allan Breckling er sikker på, vi skal tilbage til Dirch Passer og Osvald Helmuth for at opleve en publikumhyldest, som den Leif Maibom fik efter premieren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes revyen rammer bredt og morsomt. Der er virkeligt gode tekster og jeg vil også sige, at det gør mig fuldtidstrist, når jeg tænker på, vi ikke skal se Leif Maibom på scenen igen efter denne sæson. Og det tror jeg også resten af publikum synes, hvis man altså kan måle det på det kæmpebifald, revyen blev hyldet med, da den sluttede”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

“Jeg har ikke oplevet nogen revyskuespiller få sådan en hyldest, som Leif Maibom fik, ikke siden vi havde Dirch Passer og Osvald Helmuth”.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det var pragtfuldt at opleve Jacob Morild i centrum i to fantastiske sketches og det er Leif Maiboms styrke, at han er rigtigt god til at give andre plads”, siger Allan Breckling videre.

“Rasmus Krogsgaard leverede sin stærkeste og største revypræstation nogensinde i rollen som Bertel Haarder. Bestemt en Dirch-pris værdig”, siger Allan Breckling.

Super, fantastisk revy

Efter åbningsnummeret i revyen kommer Leif Maibom alene på scenen og byder velkommen.

“I skal opleve den mest fantastiske revy nogensinde. Den har de allerbedste numre, de allerbedste musikere og de allerdygtigste skuepillere. Den er meget større end Cirkusrevyen og vi har solgt 312.000 billetter alene i Asserballe”, siger Leif Maibom.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og skulle en eller anden journalist påstå noget andet, så er det fake news”, når han lige at sige, inden instruktør Jeanne Boel kommer farende og skælder ham ud, fordi han åbenbart lyver.

Skarpe tekster

“Når man bruger vendingen, at Martin Henriksen fra DF har Amagerhylden i ascedanten i en hyldestsang til den danske politiker – så er man altså skarp, fordi Amagerhylden er jo synonymt noget virkeligt dansk”, siger Trine Lindén, der som kommunikationsrådgiver har styr på ord og ved, at Dansk Folkeaprti gerne vil tage patent på danskheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vivi Muurholm og Trine Lindén havde en forrygende revypremiere-oplevelse.

“Jeg er glad og latterfyldt og synes, at revyen har et utroligt højt niveau og der er surrealistiske, fantastiske momenter”, siger Trine Lindén til SønderborgNYT.

Advokat Vivi Muurholm synes, at Når Enden Er Go’ er vildt sjov.

“Og så leverer musikere og skuespillere fantastisk gode præstationer”, siger hun.

De begge er glade for, at borgmester Erik Lauritzen gik på scenen, da revyen blev rundet af.

“Det var rigtigt dejligt at opleve, at Sønderborgs borgmester takkede Leif og Johnna Maibom for alt det gode, som de gør for Sønderborg. Både for deres kulturelle fyrtårn og alle de gæster, som revyen trækker til byen og for at gøre Sønderborg kendt for at huse en stor og fremragende Sommer Revy”, siger de to kvinder.

“Og det var en stor fornøjelse at opleve Jacob Morild. Han er vildt dygtig”, siger advokaten.

Tak fra storsponsor

Midt den første del af revyen kom der pludselig en af revyens sponsorer på scenen.

“Ja, jeg er jo sponsor, fordi jeg synes, at titlen: Når Enden Er Go’ passer så fint. Ja, jeg er bedemand og her i sommertiden går det lidt sløjt. Der er ingen glatte fortove og ingen istapper, der falder ned. Flere er desværre også blevet sundere og lever længere”, siger sponsoren.

Bedemanden går og tænker på at reklamere noget mere, komme med nogle gode slogans.

“Hvis der skal vælges mellem at blive begravet eller brændt, kunne jeg jo sige: Puttes eller futtes”.

Super underholdende

“Det var en dejlig revy. Underholdende hele vejen igennem”, siger Thomas Eje.

“Det har været rigtigt godt og sjovt”, siger Rikke Torre.

“Dejligt at se vennerne i gang”, siger skuespiller Flemming Jensen.

 

 

 

 

 

 

 

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...