Restaurant Colosseum har haft en god sommer – trods de mange regnvejrsdage

14. august 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Også i Restaurant Colosseum har sommerens mange regnvejrsdage spillet en rolle – og der har været en del dage, hvor der ikke har siddet gæster ved bordene på Sønder Havnegade.

“Heldigvis har vi god plads indenfor og om sommeren kan jeg sige, at den ikke har været helt så fantastisk som sommeren sidste år. Men den har alligevel været god”, siger restauratør og køkkenchef Ali Hassan Moussa, der sammen med sin bedre halvdel, Anne Mette Egehave Jørgensen, har værtskabet.

Både Anne Mette Egehave Jørgensen og Ali Hassan Moussa er vokset op i Sønderborg og har været en del år væk fra byen for at dygtiggøre sig. Begge er uddannet på Hotel- og Restaurantskolen i Valby – hun som receptionist på Hotel Hilton og Ali Hassan Moussa som kok på blandt andet den Michelin-præmierede Den Røde Cottage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Parret var frem til 2020 et ubeskrevet blad som gastronomiske iværksættere, men med deres take-away Lillemor fik de stor succes på trods af corona-nedlukninger. At de kastede sig ud i at drive Colosseum, skyldes et stærkt partnerskab med ejerne af blandt andet Bistro Grand Mére, Mattone og Bella Italia. De optræder nemlig som investorer og partnere i Colosseum, men det er Anne Mette Egehave Jørgensen og hendes kæreste, Ali Hassan Moussa, der står for den daglige drift.

“For mig er det rigtigt dejligt at have nogen, jeg kan udveksle mine ideer med. Jeg er nemlig sådan en, der har rigtig mange ideer og det er jo vigtigt, at der ikke kommer flere ting på bordet, end vi kan håndtere”, siger Ali Hassan Moussa til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stegt flæsk og flere selskaber

Fra og med den 3. september kan Colosseums gæster på søndage købe stegt, paneret flæsk, som kommer fra Rønhaveslagteren, med persillesovs og spise alt, hvad de orker for 225 kroner.

“Det bliver sådan, at der skal bestilles via vores hjemmeside – det gør, at vi kan være sikre på at have købt nok ind og også undgå madspild”, siger køkkenchefen. og fortsætter:

“Vi vil også gøre mere ud af at få både lokale og kunder udefra til at holde selskaber hos os – og selvfølgelig vil vi også slå et slag for at fortælle, at vi også leverer selskabsmenuer ud af huset”.