Sommerferiepasning i SFO bliver billigere

12. oktober 2017 Uddannelse

Forældrene i Sønderborg Kommune er markant mere tilfredse med SFO-ordningen nu end i 2015. Det fremgår af en ny undersøgelse. Der har dog været utilfredshed med sommerferietilbuddet – og den har politikerne lyttet til. Derfor falder prisen for pasning i juli til næsten det halve næste år – nemlig 400 kr. pr. uge.

”Det er dejligt at konstatere, at forældrene til SFO-børn er mere tilfredse med ordningen, både når det gælder børnenes glæde ved at være i SFO, forældrebetalingen generelt og den øgede fleksibilitet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er til gengæld ikke i tvivl om, at der har været stor utilfredshed med betalingen i juli – og den har vi selvfølgelig lyttet til og justerer derfor på. Princippet er uændret, at man betaler efter forbrug, men prisen matcher i højere grad det, som andre måneder koster”, siger formand for børne- og uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen i en pressemeddelelse.

Forældrenes utilfredshed bundede både i prisen og i, at forældre troede, at de – når de havde købt “fuldpakken” – også var dækket ind i juli. Navnet ”fuldpakken” har vildledt mange.

Betalingen næste sommer ændres fra 764 kr. til 400 kr. pr. uge.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk