Sommerferiepasning i SFO bliver billigere

12. oktober 2017 Uddannelse

Forældrene i Sønderborg Kommune er markant mere tilfredse med SFO-ordningen nu end i 2015. Det fremgår af en ny undersøgelse. Der har dog været utilfredshed med sommerferietilbuddet – og den har politikerne lyttet til. Derfor falder prisen for pasning i juli til næsten det halve næste år – nemlig 400 kr. pr. uge.

”Det er dejligt at konstatere, at forældrene til SFO-børn er mere tilfredse med ordningen, både når det gælder børnenes glæde ved at være i SFO, forældrebetalingen generelt og den øgede fleksibilitet. Vi er til gengæld ikke i tvivl om, at der har været stor utilfredshed med betalingen i juli – og den har vi selvfølgelig lyttet til og justerer derfor på. Princippet er uændret, at man betaler efter forbrug, men prisen matcher i højere grad det, som andre måneder koster”, siger formand for børne- og uddannelsesudvalget, Erik Lorenzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forældrenes utilfredshed bundede både i prisen og i, at forældre troede, at de – når de havde købt “fuldpakken” – også var dækket ind i juli. Navnet ”fuldpakken” har vildledt mange.

Betalingen næste sommer ændres fra 764 kr. til 400 kr. pr. uge.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...