Sommerfest med Michael Vogensen og Downtown Dynt

7. august 2021 Erhverv

Lørdag middag begyndte Michael Vogensen at spille og synge fra scenen på Bryggertorvet i Sønderborg, hvor Nova Data og ESET internetsikkerhed holdt sommerfest.

Michael Vogensen spillede en række numre. Nogle på engelsk, nogle på dansk og også et enkelt nummer på tysk. Det sidste passede de tyske turister glimrende.

”Nummeret er med på min cd, som I kan købe. Den koster 100 danske kroner og samme beløb, hvis der betales med Euro”, sagde Michael Vogensen.

For tid tilbage var Michael Vogensen og Rikke Thomsen på Rådhusgtorvet i København, hvor de skulle slå et slag for det sønderjyske.

”Vi sang på sønderjysk og vi var placeret lige ved siden af Fleggaards store stand. Så det vi er gode til i Sønderborg, det er at bo tæt på grænsen”, sagde sangeren og sang så en sang på sønderjysk.

Midt i koncerten kom en bil kørende forbi scenen.

”Det er vist helt tosset vi leger gågade her, hvor der kører biler”, sagde Vogensen. Senere kom der endnu en bil trillende.

Efter Michael Vogensen havde underholdt i knap to timer, tog Downtown Dynt over – og så handlede det om irsk folkemusik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk