Sommerkoncert i Christianskirken

7. august 2013 Kultur

Torsdag den 22. august kl. 20.00 er der sommerkoncert i Christianskirken med organist Murray Stewart og oboist Henrik Goldschmidt.

Murray Goldschmidt.

Murray Goldschmidt.

Murray Stewart har været ansat som organist ved Leeds Parish Church, St Paul’s, Knightsbridge og All Saints Margaret Street i London. Han har studeret ved Peter Hurford og Daniel Roth i Paris. Murray Stewart har ligeledes studeret musik ved Cambridge University, mens han samtidig var Organ Scholar ved Trinity Hall.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Goldschmidt.

Henrik Goldschmidt.

Henrik Goldschmidt er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium og Karajan Akademiet i Berlin. Han er solooboist i Det Kgl. Kapel og dertil initiativtager til og oboist i fredsorkestret The Middle East Peace Orchestra, som turnerer over hele verden. Han er desuden medlem af Den Danske Blæseroktet og har spillet med mange af verdens førende orkestre, bl.a. var han ansat tre år hos Berliner Filharmonikerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Goldschmidt beskrives som den bedste klezmer-oboist i verden, og han har gennem årene vundet konkurrencer og modtaget en lang række udmærkelser for både sit klassiske og sit rytmiske virke. Henrik Goldschmidt skriver moderne, jødisk musik. Han har komponeret musik til sine egne orkestre Shlechte Kapelle og Klezmer Zahav, til film og teater samt til særlige lejligheder som fx åbningen af Dansk Jødisk Museum. Senest har han skrevet en del af musikken til teaterkoncerten ”De Andres Drømme” med The Middle East Peace Orchestra.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...