Sommerkonkurrence – vind billetter til Brecklings Bogcafe med Ulf Pilgaard

17. juli 2020 Samfund

Konkurrencen er slut. Vinderne har fået direkte besked.

Vi fejrer sommerferien med en konkurrence, hvor du kan vinde masser af skønne præmier, blandt andet kan du vinde billetter til Brecklings Bogcafe, hvor Ulf Pilgaard er gæst.

Brecklings Bogcafé får nemlig besøg af Danmarks store revystjerne, Ulf Pilgaard, der hele to gange – nemlig den 17. og den 18. oktober – fortæller om sine 40 år i Cirkusrevyen og meget andet. Det er en bogcafé – og Allan Breckling har forberedt samtalen ud fra bogen: Mit liv som Ulf

Udover billetter til Brecklings Bogcafe med Uld Pilgaard, kan du også vinde hovedpræmien som er et gavekort på 1.000 kroner til HR JESSEN, gavekort til Visselulles Vinbar eller sodavand og popkorn fra Kinorama Sønderborg.

For at deltage i konkurrencen – som du finder på SønderborgNYTs Facebookside – skal du fortælle, hvor dit sommer-yndlingssted er i Sønderborg-området og hvorfor lige præcis dét sted er dit favoritsted og hvem du tager med til dit særlige sted.

Deltag i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebook side, som du finder her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...