Sommerkonkurrence – vind et gavekort på 1.000 kroner til HR JESSEN

14. juli 2020 Samfund

Konkurrencen er slut. Vinderne har fået direkte besked.

Vi fejrer sommerferien med en konkurrence, hvor du kan vinde masser af skønne præmier, blandt andet hovedpræmien som er et gavekort til HR JESSEN på Rådhustorvet til en værdi til 1.000 kroner.

Hos HR JESSEN kan du nyde skøn mad, vin og øl samt god stemning og et hold af dedikerede medarbejder, der nøje er udvalgt efter deres glimt i øjet, humør, glæde og energi og et stor smil.

Udover et hyggeligt besøg hos HR JESSEN, hvor du kan nyde skøn mad, vin og øl kan du også vinde gavekort til Visselulles Vinbar, Sønderborgs nye lokale vinbar, sodavand og popkorn fra Kinorama Sønderborg eller billetter til Brecklings Bogcafe, hvor Ulf Pilgaard lægger vejen forbi til oktober.

For at deltage i konkurrencen – som du finder på SønderborgNYTs Facebookside – skal du fortælle, hvor dit sommer-yndlingssted er i Sønderborg-området og hvorfor lige præcis dét sted er dit favoritsted og hvem du tager med til dit særlige sted.

Deltag i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebook side, som du finder her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...