Sommerkonkurrence – vind gavekort til Visselulles Vinbar på Havnefronten

15. juli 2020 Samfund

Konkurrencen er slut. Vinderne har fået direkte besked.

Vi fejrer sommerferien med en konkurrence, hvor du kan vinde masser af skønne præmier, blandt andet gavekort til Visselulles Vinbar, som er Sønderborgs nye vinbar på Havnefronten.

Visselulles Vinbar er Sønderborgs første vinbar med speciale i vin, cider, spiritus, cocktails, øl, the, kaffe – og selvfølgelig god og behagelig service. Hos Visselulles Vinbar kan du sidde indenfor eller udenfor og nyde en god flaske vin eller en hyggelig snak om vin og mad.

Udover gavekort til Visselulles Vinbar, kan du også vinde et gavekort på 1.000 kroner til HR JESSEN, sodavand og popkorn fra Kinorama Sønderborg eller billetter til Brecklings Bogcafe, hvor Ulf Pilgaard lægger vejen forbi til oktober.

For at deltage i konkurrencen – som du finder på SønderborgNYTs Facebookside – skal du fortælle, hvor dit sommer-yndlingssted er i Sønderborg-området og hvorfor lige præcis dét sted er dit favoritsted og hvem du tager med til dit særlige sted.

Deltag i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebook side, som du finder her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...