Sommerkonkurrence – vind masser af præmier

13. juli 2020 Samfund

Konkurrencen er slut. Vinderne har fået direkte besked.

Vi fejrer sommerferien med en konkurrence, hvor du kan vinde masser af skønne præmier.

Vi trækker lod om en middag for to hos HR JESSEN, drinks hos Visselulles Vinbar, sodavand og popkorn fra Kinorama Sønderborg og billetter til Brecklings Bogcafé med Ulf Pilgaard.

Mange af os holder i år ferie helt lokalt og derfor sætter vi fokus på Sønderborg-områdets mange skønne steder, oplevelser og aktiviteter.

For at deltage i konkurrencen – som du finder på SønderborgNYTs Facebookside – skal du fortælle, hvor dit sommer-yndlingssted i Sønderborg-området er og hvorfor lige præcis dét sted er dit favoritsted og hvem du tager med til dit særlige sted.

Hovedpræmien er et gavekort på 1000 kroner til HR JESSEN på Rådhustorvet.

Hos HR JESSEN kan du nyde skøn mad, vin og øl samt god stemning og et hold af dedikerede medarbejdere, der nøje er udvalgt efter deres glimt i øjet, humør, glæde og energi og et stor smil.

Du kan også vinde gavekort til Visselulles Vinbar – Sønderborgs nye lokale vinbar med speciale i vine, cider, spiritus, cocktails, øl, te, kaffe og service – som netop er åbnet på Havnefronten.

Skulle der falde en regnbyge eller to, så er der mulighed for en tur i biografen – Kinorama i Borgen sørger for sodavand og popkorn.

Til oktober kommer Danmarks store revystjerne. Ulf Pilgaard. til Sønderborg, hvor han besøger Brecklings Bogcafé og du kan vinde billetter til en forrygende eftermiddag, hvor Allan Breckling har forberedt en samtale ud fra bogen: Mit liv som Ulf.

Det med småt:

Konkurrencen starter den 13. juli 2020 og lodtrækningen foretages mandag den 27. juli 2020. Vinderne får direkte besked fra SønderborgNYT. Deltagelsen i konkurrencen er ikke købsbetinget og afholdes af SønderborgNYT IVS. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Der kan være særlige datoer og restriktioner på tidspunkt for, hvornår præmierne kan benyttes. Oplysninger fra dig bliver udelukkende benyttet i forbindelse med fremsendelse af biografbilletter, hvorefter oplysningerne slettes. Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...