Sommerkonkurrence – vind popkorn og sodavand fra Kinorama Sønderborg

16. juli 2020 Samfund

Konkurrencen er slut. Vinderne har fået direkte besked.

Vi fejrer sommerferien med en konkurrence, hvor du kan vinde masser af skønne præmier, blandt andet popkorn og sodavand fra Kinorama Sønderborg.

Film skal selvfølgelig opleves i Sønderborgs fantastiske biograf Kinorama i Borgen, hvor alle sale har logepladser, masser af benplads og sæder der kan lægges ned – i sandhed film på 1. klasse – med topmoderne faciliteter, lækre bløde reclinersæder i alle sale, flagship lasere i alle sale og Dolby Atmos i alle sale.

Udover popkorn og sodavand fra Kinorama i Sønderborg, kan du også vinde hovedpræmien som er et gavekort på 1.000 kroner til HR JESSEN, gavekort til Visselulles Vinbar eller billetter til Brecklings Bogcafe, hvor Ulf Pilgaard lægger vejen forbi til oktober.

For at deltage i konkurrencen – som du finder på SønderborgNYTs Facebookside – skal du fortælle, hvor dit sommer-yndlingssted er i Sønderborg-området og hvorfor lige præcis dét sted er dit favoritsted og hvem du tager med til dit særlige sted.

Deltag i konkurrencen på SønderborgNYTs Facebook side, som du finder her.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 COVID-19, Sønderborg

Stadig fald i antallet af Corona-smittede

28. november 2021 COVID-19

Dagens tal fra Statens Serum Institutut viser, at der nu er 306 personer i Sønderborg Kommune, som er smittet med Corona og det er et lille fald på 24 siden lørdag. Den seneste uge har 14.304 lokale taget en pcr-test og 2,13 procent af dem fik et ‘positivt’ resultat. Mandag genindføres brugen af mundbind flere […]

Læs mere...