Sommerrevyen testet positiv af premiere-publikum

25. maj 2013 Kultur

– Der er mange perler.

– Bedre end de tidligere år.

– Hvor er det bare godt.

Sådan lød nogle af de positive ord – blandt mange andre – mens de gæster, der havde fyldt hele salen, begik sig ud i natten efter premieren på Sønderborg Sommerrevy fredag aften. Og de alle havde fået en masse at grine over og også nogle ting, der kan vendes og drejes i tankesættet.

Ellen Trane Nørby fik en herlig aften i Sønderborg.
Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvorfor er toppen af dansk erhvervsliv glade for, at vi har Helle Thorning som statsminister i stedet for en socialdemokrat ?

Det er en af de ting, der vist lige skal tænkes igennem, inden der igen skal sættes kryds ved de samme mennesker til folketingsvalg. Måske resulterer endnu et valg blot i, at nogle af dem får andre siddepladser, så vi igen sidder med en fornemmelse af, at det er ret ligegyldigt, hvordan vi stemmer.

Flemming Jensen giver den fint i rollen som professionel bestyrelsesformand af den slags, der altid flyder ovenpå og scorer kassen, selvom firmaerne går nedenom og hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt revygæsterne var der flere kendisser og blandt dem fandt vi Dario Campeotto, Birthe Kjær, Tomas Eje, Ellen Trane Nørby og frue plus Gregers Dirckinck-Holmfeld fra den større scene og fra den lokale mødte vi blandt mange andre borgmester Aase Nyegaard, Venstres borgmesterkandidat Peter Hansen, konservative Trine Lindén, A.P. Hansen, Jesper Rosanes, trompetist Per Nielsen , Charlotte Sahl-Madsen og mange flere, der ligesom kommunaldirektør Søren Bonde og radiovært Flemming Nissen oplevede revyen på tætteste hold.

Artiklen fortsætter under annoncen

Leif Maibom som pave

Det er ikke længe siden, der blev valgt ny pave og efter den hvide røg kom fra skorstenen, stod det klart, at der denne gang er en pave fra Argentina. Paven er stor støtte til fattige, men imod homoseksuelle og det blev der vendt flere tanker over. Også det, at den tidligere pave smuttede fra jobbet som Guds stedfortræder i utide.

Trine Lindén ville ikke gå glip af den 32. sommerrevy.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

– Selvom man lever i cølibat, kan man godt have for tidlig afgang, siger den ny pave.

Cykelrytterne Michael Rasmussen og Bjarne Riis får også en lille rundtur i vridemaskinen på grund af doping, selvom de står fast på, de aldrig er testet positive.

– Men vi har set mange andre ryttere fylde sig med fastfood, siger de og så bedyrer de, at Rolf Sørensen faktisk er ren. De har set ham bruge sæbe, shampoo og deodorant, så der er ingen tvivl hos dem.

– Og Troels Lund Poulsen er heller ikke mistænkt for at tage præstationsfremmende midler, lyder det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sexede mænd

Der er kvinder der falder i svime over Blachmann og også dem, der dåner, når de ser Bubber.

– Men vi tænder altså på Søren Ryge, synger Trine Gadeberg og Jeanne Boel og sangen er en hyldest til den sexappeal, der er hos Søren Ryge, når han trisser rundt med en rive i sit blomsterbed. Men pludselig falmer Søren Ryge i pigernes tanker.

Nu har vi set Frank, altså ham bonderøven og han er helt fantastisk, synger de.

Og selvfølgelig er Thorleif med igen. Og nu er han blevet luftkaptajn og han har ryddet midterrækken i sit fly, så der er plads til konen, som er stewardesse. Og Thorleif er så heldig, at konen nærmest er nyforelsket i ham – efter han vandt 48 millioner kroner i Lotto.

– Jeg havde spurgt, hvad hun ville gøre, hvis vi vandt i Lotto og så sagde hun, at hun ville tage sin halvdel og forlade mig, siger Thorleif, der så fortalte hende, de havde vundet 80 kroner.

– Her er dine 40 kroner, så smut bare, sagde han til konen.

Kort efter afslørede han, at han – og kun han – havde vundet 48 millioner – og så glemte hun alt om sine elskere og blev hos ham.

– Jeg havde fået at vide, hun var utro. Jeg kaldte området mellem hendes ben for Paradis og jeg var jo Skt. Peter med nøglen, siger Tholeif og afslører, at en af vennerne havde fortalt, der altså var en del ekstranøgler i omløb.

Efter selve revyen blev alle de hjælpere, der nu er færdige med deres indsats kaldt på scenen, hvor de fik hver en kuffert, så de kunne komme hjem og ud af lønningslisten.

Hvis I har købt billet til reven, så glæd jer til en helt forrygende aften – og har I ikke købt endnu, så er det om at klikke ind på sommerrevy.dk og få bestilt både underholdning og menu.

 

Se billeder fra hele aftenen: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.554349934615575.1073741856.371861676197736&type=3

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2023 Samfund, Sønderborg

Center for Verdensmål inviterer børn og voksne til motionsdag

23. september 2023 Samfund

Fredag den 13. oktober er der både skolernes Motionsdag og Danmarks Motionsuge. Center for Verdensmål samarbejder med fire skoler, Sønderborg Familie og Firma Sport, legepladsproducenter Kompan, Chris MacDonald fra Just Human og Sønderborg Forsyning. Om formiddagen er målgruppen børn og unge og om eftermiddagen er det virksomheder. Arrangementet finder sted ved den gamle militære forhindringsbane […]

Læs mere...