Søndag synger Sønderborg Gospel Choir hele Alsions koncertsal op

21. september 2013 Kultur

Der er nærmeste garanti for fantastisk sang og smittende livsglæde, når Sønderborg Gospel Choir går på scenen i Alsion søndag klokken 15. Fra

Det synlige bevis på at gospelkoret kan kalde sig et vinder-kor.

Det synlige bevis på at gospelkoret kan kalde sig et vinder-kor.

Artiklen fortsætter under annoncen

scenen skal der leveres et brag af en koncert, så 20-års-jubilæet bliver husket af hele Sønderborg. Og med i rygsækken har den fantastiske fornøjelse, som der ligger i, at de fredag fik Sønderborgs Musikpris i Sønderborghus.

Kirsten Bachmann lover, at koret vil have føling med selv de bagerste rækker under Jubilæumskoncerten.

Kirsten Bachmann lover, at koret vil have føling med selv de bagerste rækker under Jubilæumskoncerten.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi vidste selvfølgelig, vi var nomineret, men vi havde slet ikke regnet med, at det blev os, siger korets kasserer Kirsten Bachmann. Kormedlemmerne har selvfølgelig hørt fra nogle af dem, der har lagt ører til koncerter, at de gør det godt.

– Men det er der jo mange, der gør, siger Kirsten Bachmann, der har noteret sig, at flere og flere spørger efter dem. Og nu har kirker lagt ind i budgettet, at gospelkoret skal komme og synge.

Tæt på udsolgt

Søndag er der lidt flere end 500, der har sikret sig billet, så de kan opleve Sønderborg Gospel Choir på Alsion. De resterende 100 billetter sælges ved indgangen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Vi bruger hele lørdagen på at finpudse koncerten og alle kormedlemmerne har den lille nervøsitet, der gør, at de vil gøre sig stor umage, når publikum sidder i salen, siger kasseren til Sønderborg Nyt.

Altså kan der ventes en virkelig flot oplevelse, der serveres i hele salen af et kor, hvor medlemmerne er talentfulde, har øvet og gør sig umage. Det er præcis den sammensætning, der gør, at publikum rejser sig og klapper.

Se Bo Bach Jensens billeder: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.440636486056704.1073741900.271358109651210&type=1

Artiklen fortsætter under annoncen

 

537044_10202223570377701_286324996_n

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...