Sønderborg holder festival for Verdensmålene

5. april 2019 Samfund

Vær med, når Sønderborg Kommune inviterer borgere, virksomheder, organisationer og foreninger til kommunens første ’Festival for Verdensmålene’.

Den 26. og 27. april 2019 sætter Sønderborg Kommune fokus på kommunens bæredygtige profil og fremtid med en borgerinddragende festival om FN’s 17 Verdensmål ved at præsentere de mange gode tiltag, der er sat i søen i kommunen.

Opnåelsen af de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling i 2030 kræver en fælles indsats på tværs af kommunens forvaltninger, virksomheder, skoler, og lokale foreninger, organisation, klubber med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er inviteret med til at deltage som aktør og byde ind med bæredygtige tiltag, løsninger og/eller idéer og dermed præge indholdet på festivalen.

Udover de mange gode projekter, som allerede findes i Sønderborg Kommune, vil nationale aktører såsom UNCity4Schools, LEGO, Verdens Bedste Nyheder og Plastic Change deltage med workshops og involverende aktiviteter.

Målet med festivalen er at skabe viden om og engagement i bæredygtighedsagendaen, så elever, borgere, virksomheder, foreninger m.fl. tager aktiv del i at skabe et grønnere og mere bæredygtigt samfund – både lokalt i kommunen og globalt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...