Sønderborg holder festival for Verdensmålene

5. april 2019 Samfund

Vær med, når Sønderborg Kommune inviterer borgere, virksomheder, organisationer og foreninger til kommunens første ’Festival for Verdensmålene’.

Den 26. og 27. april 2019 sætter Sønderborg Kommune fokus på kommunens bæredygtige profil og fremtid med en borgerinddragende festival om FN’s 17 Verdensmål ved at præsentere de mange gode tiltag, der er sat i søen i kommunen.

Opnåelsen af de 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling i 2030 kræver en fælles indsats på tværs af kommunens forvaltninger, virksomheder, skoler, og lokale foreninger, organisation, klubber med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle er inviteret med til at deltage som aktør og byde ind med bæredygtige tiltag, løsninger og/eller idéer og dermed præge indholdet på festivalen.

Udover de mange gode projekter, som allerede findes i Sønderborg Kommune, vil nationale aktører såsom UNCity4Schools, LEGO, Verdens Bedste Nyheder og Plastic Change deltage med workshops og involverende aktiviteter.

Målet med festivalen er at skabe viden om og engagement i bæredygtighedsagendaen, så elever, borgere, virksomheder, foreninger m.fl. tager aktiv del i at skabe et grønnere og mere bæredygtigt samfund – både lokalt i kommunen og globalt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. marts 2023 Sport, Sønderborg

Se hvordan det er gået billardspillerne

26. marts 2023 Sport

Sønderborg Billard Club har igen været ved bordene og spille turneringskampe – og en enkelt spiller skal – efter at have vundet Regionsfinalen videre til Landsfinalen. Oldboys Kegler Birger Segalt vandt Regionsfinalen og er videre til Landsfinalen. Serie 2 Sønderborg 1 – Gråsten 2: 8 – 0. Sønderborg er nr. 1 og vinder puljen. Vindere: […]

Læs mere...