Sønderborg Kommune hædrer skønne bygninger

26. september 2013 Kultur

I 2013 uddeler Sønderborg Kommune i samarbejde med foreningen By og Miljø for fjerde år i træk anerkendelser for smuk bygningskultur.

Anerkendelsen uddeles på arkitekturens dag den 1. oktober kl. 9.00 på Alsion, foran koncertsalen. Her vil Borgmester Aase Nyegaard uddele priser indenfor for kategorierne ”Smuk istandsættelse og vedligehold”, ”Smukt nybyggeri” og ”Smukt uderum”.

Smukt ser det jo ud.

Smukt ser det jo ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover vil Sønderborg kommune i anledningen af arkitekturens dag den 1. oktober 2013 vise nogle bygninger frem og kort fortælle lidt om dem.

Du er velkommen til at møde op de forskellige steder på følgende tider, og du kan selv vælge hvor mange du vil se. Bygninger vil blive åbnet og der vil blive vist rundt i cirka en halv time hvert sted.

  • Ringrider museet Kirkegade 8  kl. 13.00
  • Rådhuset Rådhustorvet 10 kl. 13.45
  • Møllen i Sønderborg  Rosengade kl. 14.30
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Domhuset på Kongevej 41 kl. 15.15
  • Sikringsrummet under krydset Herman Banks Gade og Kongevej kl. 16.00
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...