Sønderborg Kommune hædrer skønne bygninger

26. september 2013 Kultur

I 2013 uddeler Sønderborg Kommune i samarbejde med foreningen By og Miljø for fjerde år i træk anerkendelser for smuk bygningskultur.

Anerkendelsen uddeles på arkitekturens dag den 1. oktober kl. 9.00 på Alsion, foran koncertsalen. Her vil Borgmester Aase Nyegaard uddele priser indenfor for kategorierne ”Smuk istandsættelse og vedligehold”, ”Smukt nybyggeri” og ”Smukt uderum”.

Smukt ser det jo ud.

Smukt ser det jo ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover vil Sønderborg kommune i anledningen af arkitekturens dag den 1. oktober 2013 vise nogle bygninger frem og kort fortælle lidt om dem.

Du er velkommen til at møde op de forskellige steder på følgende tider, og du kan selv vælge hvor mange du vil se. Bygninger vil blive åbnet og der vil blive vist rundt i cirka en halv time hvert sted.

  • Ringrider museet Kirkegade 8  kl. 13.00
  • Rådhuset Rådhustorvet 10 kl. 13.45
  • Møllen i Sønderborg  Rosengade kl. 14.30
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Domhuset på Kongevej 41 kl. 15.15
  • Sikringsrummet under krydset Herman Banks Gade og Kongevej kl. 16.00
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...