Sønderborg Pipes & Drumms er jubilæumsklar

12. september 2013 Kultur

Sønderborg Pipes and Drums nærmer sig en milepæl og er i fuld gang med at forberede festlighederne i anledning af deres 10 års jubilæum.

Overordnet set har det været et travlt år; bandet blev cd aktuel kort før ringridningen i juni måned og udover de sædvanlige mange jobs har de forberedt noget ganske særligt for at fejre den store begivenhed.

Det er ikke nogen hemmelighed at billetter til bandets jubilæumskoncert blev revet væk og der stræbes også blandt bandets medlemmer for at få det hele på plads til den store dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en stor udfordring at få det hele til at klappe og blive perfekt” siger formand John Clausen, mens Pipe Major David Kelly tilføjer:

-Og perfekt skal det blive – vi vil stå for det bedste!

Bandet indbyder alle interesserede til reception på Hotel Comwell lørdag den 28. September fra kl. 11.00 til 13.00, hvor bandets CD naturligvis sælges.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Flyttede tilbage Sønderborg og skabte et energi-rigtigt drømmehus

14. maj 2021 Samfund

Den smukke natur, familien og Sønderborgernes venlige og imødekommende væsen, fik Marianne Albers, sammen med sin familie til, at flytte fra København tilbage til Sønderborg og fandt en bungalow-villa som de energi-renoverede og omdannet til deres drømmebolig. For Marianne Albers og hendes mand har huskøbet og en efterfølgende gennemgående energi-renovering, på alle måder været en […]

Læs mere...