Sønderborg Pipes & Drumms er jubilæumsklar

12. september 2013 Kultur

Sønderborg Pipes and Drums nærmer sig en milepæl og er i fuld gang med at forberede festlighederne i anledning af deres 10 års jubilæum.

Overordnet set har det været et travlt år; bandet blev cd aktuel kort før ringridningen i juni måned og udover de sædvanlige mange jobs har de forberedt noget ganske særligt for at fejre den store begivenhed.

Det er ikke nogen hemmelighed at billetter til bandets jubilæumskoncert blev revet væk og der stræbes også blandt bandets medlemmer for at få det hele på plads til den store dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en stor udfordring at få det hele til at klappe og blive perfekt” siger formand John Clausen, mens Pipe Major David Kelly tilføjer:

-Og perfekt skal det blive – vi vil stå for det bedste!

Bandet indbyder alle interesserede til reception på Hotel Comwell lørdag den 28. September fra kl. 11.00 til 13.00, hvor bandets CD naturligvis sælges.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. juni 2023 Politik, Sønderborg

Avnbøløstenborgere spurgte om Venstre og Socialdemokratiet holder ‘vindmølle-løfterne’ fra 2013

1. juni 2023 Politik

Op til onsdagens byrådsmøde demonstrerede en gruppe såkaldte nærborgere til Avnbøløsten imod, at deres område kommer med i Kommuneplanen, som et sted, hvor der kan stilles vindmøller op. De demonstrerende borgere mener, at det forringer deres levested – i forvejen er de generet af motorvejen. Iøvrigt er det tredje gang på 10 år, de kæmper […]

Læs mere...