Sønderborg Pipes & Drumms er jubilæumsklar

12. september 2013 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Sønderborg Pipes and Drums nærmer sig en milepæl og er i fuld gang med at forberede festlighederne i anledning af deres 10 års jubilæum.

Overordnet set har det været et travlt år; bandet blev cd aktuel kort før ringridningen i juni måned og udover de sædvanlige mange jobs har de forberedt noget ganske særligt for at fejre den store begivenhed.

Det er ikke nogen hemmelighed at billetter til bandets jubilæumskoncert blev revet væk og der stræbes også blandt bandets medlemmer for at få det hele på plads til den store dag.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er en stor udfordring at få det hele til at klappe og blive perfekt” siger formand John Clausen, mens Pipe Major David Kelly tilføjer:

-Og perfekt skal det blive – vi vil stå for det bedste!

Bandet indbyder alle interesserede til reception på Hotel Comwell lørdag den 28. September fra kl. 11.00 til 13.00, hvor bandets CD naturligvis sælges.

15. juni 2024 Frivillige, Nordborg

Kom og hør om Elstrup Mølles fremtid

15. juni 2024 Frivillige

Borgere, landsbylaug, politikere, embedsmænd og andre med interesse for den arbejdet med en transformation af Elstrup Mølle inviteres til orienteringsmøde torsdag den 27. juni kl. 17.00-19.00 på Elstrup Mølle. Det skriver Elstrup Mølle, Elstrup Mølles Venner og Elstrup/Elstrupskov Landsbylaug i en pressemeddelelse. Mange af Jer satte på borger/bruger-workshoppen ultimo november 2023 fingeraftryk på helhedsplanen med […]

Læs mere...