Sønderborg Sommerrevy – kørte for døve ører

6. juni 2013 Kultur

Holdet på scenen i Sønderborg Sommerrevy har ikke tidligere spillet for døve.

Men det skete rent faktisk forleden, da firmaet ’55 Nord‘ fra Fredericia var i revyen i Sønderborg.

Og da firmaet ofte tager medarbejdere, der har gået på døveskolen i Fredericia, var det naturligt for dem, at de selvfølgelig også skulle med.

Firmaet henvendte sig derfor til revyen og spurgte, om det var muligt at få to tolke med, der undervejs i revyen skulle tolke for de tre døve.

Artiklen fortsætter under annoncen

Revyen sagde: Selvfølgelig, det finder vi ud af, så de tre døve blev anbragt på balkonen, hvor der var plads til at de to tolke.

Leif Maibom og Trine Gadeberg optrådte for døve ører.

Og det gik rigtig fint.

Det kneb lidt under det traditionelle nummer fra Asserballe, hvor den sønderjyske dialekt er i højsædet. Da måtte den ene tolk give op.

Og da Flemming Jensen fremførte sit meget roste skolelærernummer, hvor han – for at spare i folkeskolen – har sparet alle t´er væk, ja, det gik det helt galt, og de to tolke måtte smilende opgive.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men ellers havde alle en dejlig oplevelse, og revy kan altså også – med lidt hjælp -ses af døve.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...