Sønderjyllands Kunstskole klar med nyt program

12. august 2013 Kultur
Så er den nye brochure kommet fra trykkeriet og vi glæder os allerede til at høre hvad du synes om årets udbud af kurser, siger kunstskoleleder Thomas Lunau.

Thomas Lunau er klar til at tage imod nye kursister.

Thomas Lunau er klar til at tage imod nye kursister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstskolen tilbyder i år ikke mindre end 58 kurser. Der er kurser for de erfarne og for dem der skal til at træde de første skridt i den kreative verden.
– Som en del af fornyelsen i årets program er det vigtigt at præsentere vores nye undervisere på skolen: Dorthe Saldern Meier, Julie Østrem Nielsen og Tine Steen, der henholdsvis tilbyder formiddagskurser, feriekurser, weekendkurser og andre kurser med nyt indhold og udfordringer for kursisterne, siger Thomas Lunau.
Artiklen fortsætter under annoncen

Han håber du bliver fristet af det mangfoldige udbud og vores nye initiativer og glæder sig til at byde dig velkommen på Sønderjyllands Kunstskole i den nye sæson!
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...