Sønderjyllands Kunstskole klar med nyt program

12. august 2013 Kultur
Så er den nye brochure kommet fra trykkeriet og vi glæder os allerede til at høre hvad du synes om årets udbud af kurser, siger kunstskoleleder Thomas Lunau.

Thomas Lunau er klar til at tage imod nye kursister.

Thomas Lunau er klar til at tage imod nye kursister.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kunstskolen tilbyder i år ikke mindre end 58 kurser. Der er kurser for de erfarne og for dem der skal til at træde de første skridt i den kreative verden.
– Som en del af fornyelsen i årets program er det vigtigt at præsentere vores nye undervisere på skolen: Dorthe Saldern Meier, Julie Østrem Nielsen og Tine Steen, der henholdsvis tilbyder formiddagskurser, feriekurser, weekendkurser og andre kurser med nyt indhold og udfordringer for kursisterne, siger Thomas Lunau.
Artiklen fortsætter under annoncen

Han håber du bliver fristet af det mangfoldige udbud og vores nye initiativer og glæder sig til at byde dig velkommen på Sønderjyllands Kunstskole i den nye sæson!
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Sønderborg, Frivillige

Jesper Damm Andersen præsident for Rotary

28. juni 2022 Sønderborg

Drift- og logistikchef hos SIB Byggeri, Jesper Damm Andersen, er med virkning fra 1. juli præsident i Sønderborg Rotary Klub. På posten afløser han vicedirektør i Salus Boligadministration, Lisbeth Jakobsen, der har beklædt præsidentposten de seneste 12 måneder, skriver SIB. Jesper Damm Andersen, Lisbeth Jakobsen, udgør sammen med statsautoriseret revisor i EY og præsident elect […]

Læs mere...