TV: SONFORs bestyrelse får lønforhøjelse

Se web-tv-indslag under annoncen
Se web-tv-indslag under annoncen
28. maj 2024 Samfund Skrevet af: Michael Kjær

På mandagens generalforsamling i SONFOR fik bestyrelsen godkendt en ny vederlagspolitik af selskabets eneste aktionær, Sønderborg Kommune, som var repræsenteret ved borgmester Erik Lauritzen. Godkendelsen betyder, at alle bestyrelsesmedlemmer får en stigning i honoraret for at sidde i SONFOR’s bestyrelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye vederlagsmodel består af et fast honorar for at være medlem af bestyrelsen og et variabelt honorar, når der deltages i møder, dog med et loft over, hvor meget det enkelte bestyrelsesmedlem samlet kan få i bestyrelseshonorar.

For formand Ellen Trane Nørby betyder det en stigning i honoraret fra 91.576 kroner til maksimalt 180.000 kroner årligt, mens næstformand Tom Hartvig Nielsens honorar stiger fra 65.411 kroner til maksimalt 104.000 kroner årligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De øvrige SONFOR-bestyrelsesmedlemmer får fremover maksimalt 80.000 kroner i årligt honorar mod i dag 30.089 kroner, mens bestyrelsessuppleanterne fremover kan få op til 70.000 kroner i årligt honorar, som udelukkende består af et honorar, hvis de deltager i møder.

Foto, redigering og produktion: Michael Kjær
Copyright © SønderborgNYT 2024

Se flere web-tv-indslag her på SønderborgNYT TV.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...