Sönke Büsen inviterer vandrere til infomøde

18. oktober 2020 Kultur

I år fejrer vandreforeningen Fodslaw Danmark, som er medlem af Dansk March Forbund og Den Internationale Vandre Forening 50-års fødselsdag. Den Internationale Vandre Forenings medlemmer arrangerer vandreture både i og udenfor Europa.

Det er vandre- og marchture hvor der kan vælges mellem strækninger fra 6 km op til 20-30 km og nogle gange endda 40 og helt op til 100 km.

Det er således op til den enkelte, om turene vandres i fællesskab, måske med hele familien eller individuel, om man ønsker motion eller udfordringer, om man nyder naturen eller ønsker social kontakt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Turene er således velegnet til unge og unge familier der ønsker at opleve smukke lokale områder som ikke nødvendigvis er beskrevet i ”Vist X-X”.

Den Internationale Vandreforenings ture havde i ’80erne og ’90erne en stor popularitet og konceptet er meget egnet for den situation, vi i dag befinder os i – især forbindelse med miljøet, skriver Sönke Büsen i en pressemeddelelse.

Informationsmødet er et privat initiativ af Sönke Büsen, som nu efter en pause på 20 år er begyndt at deltage i den Internationale Vandreforenings ture og har rundet de 4000 km i den stempelbog ,man kan købe for at samle sine kilometer. Noget som gør, at der også kan gå lidt sport i det.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sönke Büsen vil sideløbende også komme ind på hans projekt ”Grænsevandrerne” som kombinerer marchture med japansk skovbadning og Qigong.

Informationsmødet holdes lørdag den 24. oktober kl. 14 i MultiKulturhuset og det er gratis.

Af velkendte årsager er tilmelding nødvendigt og der kan ske via en besked til Sönke Büsen på hans Facebookside.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...