Sophie Løhde håber på flere aftaler i Forligsinstitutionen

25. april 2018 Erhverv

Innovationsminister Sophie Løhde er glad for, det natten til onsdag lykkedes at lande et delfirlig i Forligsinstitutionen.

“Jeg er rigtig glad for, at det lykkedes at indgå et delforlig i aftes på det regionale område. Først og fremmest fordi det er en rigtig god aftale til gavn og glæde for de offentlige ansatte. Og for det andet fordi jeg også håber, at der nu kan komme flere med”, sagde innovationsminister Sophie Løhde til TV2 Nyhederne, da hun onsdag ankom til Forligsinstitutionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg mener, vi alle sammen har en forpligtigelse til at søge og indgå aftaler, der hvor det er muligt. Også for at mindske en eventuel konflikt mest muligt”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. august 2021 Erhverv, REGIONALT

HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet. “Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, […]

Læs mere...