Søren Tylvad Andersen: 179 – et skræmmende tal

3. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Søren Tylvad Andersen, Det Konservative Folkeparti, skriver:

Dansk Folkeparti, Slesvigsk Parti, Fælleslisten, Socialdemokratiet og SF har vedtaget at øge skatterne i Sønderborg kommune med 95 mio.kr. – det er Danmarksrekord i skattestigning i 2014!

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

viser et underskud på 179 mio.kr. – det skattefinansierede resultat kan omtrent sammenlignes med en privat virksomheds resultat. Det er derfor tvingende nødvendigt at tage fat om problemerne, i steder for blot at sende regningen til borgerne.

Eller har de nævnte partier tænkt sig at sætte Danmarksrekord i skattestigning igen i 2016?

Sønderborg Kommune er betydeligt dårligere end nabokommuner og landsgennemsnit til at sætte opgaver i udlicitering. Dette er blot et områder hvor der kunne realiseres betydelige effektiviseringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen:

Forligspartierne har hele tiden meldt ud, at skattestigningen alene ikke fører økonomien i savner_dumål. Men den giver ro til at finde de rigtige besparelser, så der ikke pludselig kommer massive nedskæringer, som oftest rammer de mennesker, der er afhængige af kommunal service.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Tag en tur gennem labyrinten når du kommer for at købe Halloween-græskar

1. oktober 2022 Erhverv

Ved rundkørslen ved samkørselspladsen på Aabenraavej har Daabeck der røde bod stående – og ved den er der et væld af græskar og det er der også på marken. “Græskar i alle størrelser er til salg. Der er små pyntegræskar og selvfølgelig også græskar, som kan skæres ud til Halloween”, siger Charlotte Daabeck, der har […]

Læs mere...