Søren Tylvad Andersen: 179 – et skræmmende tal

3. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Søren Tylvad Andersen, Det Konservative Folkeparti, skriver:

Dansk Folkeparti, Slesvigsk Parti, Fælleslisten, Socialdemokratiet og SF har vedtaget at øge skatterne i Sønderborg kommune med 95 mio.kr. – det er Danmarksrekord i skattestigning i 2014!

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

viser et underskud på 179 mio.kr. – det skattefinansierede resultat kan omtrent sammenlignes med en privat virksomheds resultat. Det er derfor tvingende nødvendigt at tage fat om problemerne, i steder for blot at sende regningen til borgerne.

Eller har de nævnte partier tænkt sig at sætte Danmarksrekord i skattestigning igen i 2016?

Sønderborg Kommune er betydeligt dårligere end nabokommuner og landsgennemsnit til at sætte opgaver i udlicitering. Dette er blot et områder hvor der kunne realiseres betydelige effektiviseringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen:

Forligspartierne har hele tiden meldt ud, at skattestigningen alene ikke fører økonomien i savner_dumål. Men den giver ro til at finde de rigtige besparelser, så der ikke pludselig kommer massive nedskæringer, som oftest rammer de mennesker, der er afhængige af kommunal service.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...