Søren Tylvad Andersen: 179 – et skræmmende tal

3. november 2013 Uncategorized

Byrådskandidat Søren Tylvad Andersen, Det Konservative Folkeparti, skriver:

Dansk Folkeparti, Slesvigsk Parti, Fælleslisten, Socialdemokratiet og SF har vedtaget at øge skatterne i Sønderborg kommune med 95 mio.kr. – det er Danmarksrekord i skattestigning i 2014!

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Søren Tylvad Andersen i Perlegade.

Artiklen fortsætter under annoncen

viser et underskud på 179 mio.kr. – det skattefinansierede resultat kan omtrent sammenlignes med en privat virksomheds resultat. Det er derfor tvingende nødvendigt at tage fat om problemerne, i steder for blot at sende regningen til borgerne.

Eller har de nævnte partier tænkt sig at sætte Danmarksrekord i skattestigning igen i 2016?

Sønderborg Kommune er betydeligt dårligere end nabokommuner og landsgennemsnit til at sætte opgaver i udlicitering. Dette er blot et områder hvor der kunne realiseres betydelige effektiviseringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Redaktionen:

Forligspartierne har hele tiden meldt ud, at skattestigningen alene ikke fører økonomien i savner_dumål. Men den giver ro til at finde de rigtige besparelser, så der ikke pludselig kommer massive nedskæringer, som oftest rammer de mennesker, der er afhængige af kommunal service.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...