Sygehusene sikrer sig imod at løbe tør for mundbind mv.

4. marts 2020 COVID-19

De syddanske sygehuse har sammen med resten af landets sygehuse kunnet konstatere, at der i kølvandet på coronavirussen har været en ekstrem efterspørgsel på eksempelvis mundbind, åndedrætsværn og andre værnemidler.

Koncerndirektør Kurt Espersen fortæller i en pressemeddelelse, at regionens leverandører på området har haft svært ved at levere varer. Dels på grund af den enorme efterspørgsel og dels på grund af, at leverandørerne ikke kan få deres varer fra Kina:

“Det er tydeligt for alle, at det er en hektisk tid på alle landets sygehuse og i vores sundhedsvæsen. Vi er alle i færd med at ruste os bedst muligt til at håndtere eventuelle udbrud af coronavirus og de følgevirkninger, som sygdommen giver. Situationen har blandt andet udfordret vores leverandører af eksempelvis mundbind, men takket være en fokuseret indsats fra sygehusene og regionens indkøbsafdeling, har vi nu en robust beholdning af åndedrætsværn”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sygehusene har over de seneste dage fået aftaler om nogle meget store leveringer af åndedrætsværn, så der ikke umiddelbart er udsigt til mangel på netop den vare.

Det er derudover aftalt på tværs af regionerne, at man samarbejder om indkøb af varer, så ingen så vidt muligt løber tør for værnemidler, før der igen kan sikres stabile leverancer.

INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19:

Læs og følg myndighedernes anvisninger på
www.coronasmitte.dk

Artiklen fortsætter under annoncen


Myndighedernes hotline telefon
70 20 02 33

Følg udviklingen i Sønderborg-området på
www.sonderborgnyt.dk/category/corona

Lad os stå sammen ved at holde afstand!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...