Souvenirs var første band til Festihal

Souvenirs til Festihal. Foto: Ole Kæhler
Souvenirs til Festihal. Foto: Ole Kæhler
24. februar 2024 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Souvenirs åbnede for festlighederne g Broagerhallen, hvor der frem til midnat er Festihal og mens de spillede i foyeren, så kunne Gassnitter spille sig gennem deres lydprøver i den lille hal.

”Det er første gang, vi har koncert med to scener, hvor publikum skal få fra det ene lokale til det andet, Det bliver spændende at se, hvordan det går”, siger Christel Leiendecker fra Broager Kultur.

Foreningen har haft den samme bestyrelse siden 2016.

”Og vi har gjort vores til, at beboerne i Broager kan få nogle gode oplevelser i gåafstand fra deres hjem. Blandt andet har vi haft koncert med Münchener Freiheit og med Nena”, siger Christel Leiendecker til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Der er selvfølgelig andre foreninger end vores og vi supplerer hinanden og hjælpes med at sikre, at Broager fortsat er et godt sted at bo. Nogle gange arbejder vi også sammen, som vi gør med Parkunderholdning”.

I dag, lørdag, er der musik frem til midnat.

Du kan se billeder fra Broagerhallen her.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...