Spændende program til Åbent Hus hos Erhvervsakademi SydVest

25. januar 2019 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest har sammensat et spændende program for alle interesserede, når der inviteres til åbent hus lørdag den 2. februar i Alsion.

Dørene åbnes klokken 9 og frem til klokken 15 står studerende, undervisere og studievejledere klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige uddannelse.

I Løbet af dagen holdes der en række oplæg, som alle kan deltage i:

Design, Medier & IT

Internationale muligheder i løbet af din uddannelse

Kommunikation & Business

Artiklen fortsætter under annoncen

Teknik & Byggeri

Erhvervsakademi SydVest har i øvrigt Danmarks mest tilfredse studerende – en titel der har haft syv år i træk – og hvis du er interesseret i at blive en del Erhvervsakademi SydVest og høre mere om de mange spændende uddannelser, så besøg Erhvervsakademi SydVest til Åbent Hus.

Arrangementet finder sted lørdag den 2 februar i Alsion.

Hvis du vil høre mere om Erhvervsakademi SydVest, så besøgte SønderborgNYT campuschef Jesper M. Axelsen i 2017, lige efter at Erhvervsakademi SydVest var flyttet ind i Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan se tv-interviewet her.

 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...