Spar 700 – 1124 kroner – vælg privat børnepasning

21. januar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Der er godt og vel 700 kroner mere i lommen efter den private dagpleje er betalt end hvis du vælger en af de kommunale.

Børnepasningsprisen er pris er 7000 kr. om måneden. Når der tages højde for tilskud fra kommunen som pt. er på 5243 kr. bliver prisen 1757 kr.   Dette giver så en besparelse i forhold til den kommnale dagpleje på 735 kr. eller 1124 kr. i forhold til en

Gitte Buchardt vil gerne have flere børn i dagtimerne mellem kl. 7 og 18.

Gitte Buchardt vil gerne have flere børn i dagtimerne mellem kl. 7 og 18.

Artiklen fortsætter under annoncen

vuggestueplads, forklarerer børnepasser Gitte Buchardt

Kommunens tilskud er en refusion til forældrene, altså skal det fulde beløb på 7000 kroner betales forud, hvorefter kommunen refunderer tilskuddet.

– Og så er det så heldigt, at jeg lige nu har plads til flere børn i min private dagpleje på Gottorpvej i Dybbøl, siger Gitte Buchardt til Sønderborg Nyt. Hun er bare en af en række kommunale dagplejere, der blev sagt op af kommunen på grund af det faldende børnetal.

– Med de 25 års erfaring jeg har som dagplejer, så var det ikke noget problem at blive godkendt som privat børnepasser, siger Gitte Buchardt. Hun bor i et parcelhus, hvor der er god udendørs plads til børnene.

Artiklen fortsætter under annoncen

– I huset er de i mit store køkken og så er der et legeværelse, siger den erfarne børnepasser.

Hos Gitte Buchardt kan der være op til fem børn, og det kan være mere trygt for et lille barn, at der ikke er flere, der også vil have al opmærksomheden.

Læs mere og se billeder: www.englene.dk