Sparkling Winks: Kvinder tilbydes fyldige, kunstige øjenvipper

8. januar 2020 Erhverv

Hos Sparkling Winks, der deler adresse med Park by Mens Cut på Rådhustorvet i Sønderborg – får kvinder klaret bryn og vipper.

“Jeg tilbyder kunstige vippeextensions, permanent vippebuk samt farvning af bryn – både i sort og i andrefarver”, siger ejeren af Sparkling Winks, Amanda Arndal Gravesen, til SønderborgNYT.

Det med at få ordnet bryn og vipper er en service, som rigtigt mange kvinder benytter sig af.

Amanda Arndal Gravesen er certificeret i også at lave volume og hybrid, som giver mere fyldige vipper.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er noget for de kunder, der gerne vil ha’ lidt ekstra”, siger Amanda Arndal Gravesen, der også tilbyder voksbehandlinger til både mænd og kvinder, der vil have fjernet kropshår.

Det er på ingen måde tilfældigt, at Sparkling Winks bor på Rådhustorvet.

“Mens Cut har været min frisør i mange år og der er fin synergi mellem mit arbejde og salonen, så vi er et godt match”, siger Amanda Arndal Gravesen.

Læs mere HER på LINKET

Artiklen fortsætter under annoncen

eller Bestil en tid HER

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...