Spejderlejren koster 17 millioner ekstra kroner

3. september 2014 Frivillige

Spejderlejren, der anslået ville koste i omegnen af 20 millioner kroner, dengang Sønderborg lagde billet ind på den, løber nu op i hele 37 millioner kroner.

Et styk Spejderlejr - 37 millioner kroner.

Et styk Spejderlejr – 37 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Og 17 millioner ekstra kroner er altså mange penge, siger Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti.Også Venstres Peter Hansen reagerer på den voldsomme prisstigning.

  • Vi nikkede ja til 20 millioner kroner og nu er det 37, siger han.

En del af planen er at byggemodne Kær, men byrådet har ikke bestemt sig for, hvad området skal bruges til. Altså kan det sagtens blive til nogle skønne splidte kroner.

  • Vi støtter stadig spejderlejren, men kun med de 20 millioner kroner, som den kostede, da vi lagde billet ind på den, siger Peter Hansen.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Skal der gives grønt lys for at bruge flere penge på den, så skal der først laves en plan for, hvad vi vil bruge området til, når spejderne er rejst hjem.

Slesvigsk Parti støtter lejren, men maksimalt til den nye pris på 37 millioner kroner.

  • Det er altså loftet, siger Stephan Kleinschmidt.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2023 Politik, Sønderborg

Hvor er Sønderborg Kommunes handicappolitiske visioner?

28. september 2023 Politik

Handicapbevægelse i Sønderborg inviterer til møde om visioner for handicapbevægelsen i Sønderborg. Mødet skal foregå i MultiKulturhuset sal den 23. oktober fra klokken 19 ”Vi er naturligvis interesseret i at høre om tankerne bag besparelserne, om prioriteringerne som vores politikere gør, om kommunens henvendelse til KL og regeringen, ja om alle de tiltag og initiativer, […]

Læs mere...