Spejderlejren koster 17 millioner ekstra kroner

3. september 2014 Frivillige

Spejderlejren, der anslået ville koste i omegnen af 20 millioner kroner, dengang Sønderborg lagde billet ind på den, løber nu op i hele 37 millioner kroner.

Et styk Spejderlejr - 37 millioner kroner.

Et styk Spejderlejr – 37 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

  • Og 17 millioner ekstra kroner er altså mange penge, siger Stefan Lydal fra Dansk Folkeparti.Også Venstres Peter Hansen reagerer på den voldsomme prisstigning.

  • Vi nikkede ja til 20 millioner kroner og nu er det 37, siger han.

En del af planen er at byggemodne Kær, men byrådet har ikke bestemt sig for, hvad området skal bruges til. Altså kan det sagtens blive til nogle skønne splidte kroner.

  • Vi støtter stadig spejderlejren, men kun med de 20 millioner kroner, som den kostede, da vi lagde billet ind på den, siger Peter Hansen.

  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Skal der gives grønt lys for at bruge flere penge på den, så skal der først laves en plan for, hvad vi vil bruge området til, når spejderne er rejst hjem.

Slesvigsk Parti støtter lejren, men maksimalt til den nye pris på 37 millioner kroner.

  • Det er altså loftet, siger Stephan Kleinschmidt.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...