Spidskandidaten: Liberal Alliance tænker på unge med særlige behov

19. oktober 2017 KV2017

Sarah Maria Grønbæk , Liberal Alliance, skriver:

Jørn Thrane fra Ligeværd i Sønderborg skriver i et debatindlæg, han ikke kan se, Liberal Alliance har tænkt på unge med særlige behov. Men de er skrevet ind i vores program.

Der står:

Liberal Alliance Sønderborg mener, at mennesker med særlige behov skal have ekstra støtte og særlige vilkår, så de kan få opfyldt drømmen om at blive en del af samfundet som alle andre.

 Vi ønsker at fremme ligeværdigheden i alle livets forhold for medborgere med særlige behov, begrundet i boglige, sociale, indlærings- og funktionsmæssige vanskeligheder samt at medvirke til, at samfundet rummer ligeværdige muligheder for den enkelte.

Artiklen fortsætter under annoncen

At gøre unge med særlige behov selvhjulpne eller mindre afhængige af hjælp er en gevinst for barnet selv og hele samfundet generelt. Derfor er der også et stort behov for, at disse unge på sigt får mulighed for at prøve at bo selv, med hjælp og støtte fra et erfarent personale, hvis de unge kan klare det.

Det skal være muligt for forældre til børn med særlig behov, frit at kunne vælg, hvor deres barn skal gå i skole. Pengene skal følge barnet.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Kultur, Gråsten

WoodSculpture-kunstnere svinger motorsavene

21. juni 2021 Kultur

Spånerne og savsmulden flyver rundt på havnen i Gråsten, hvor kunstnerne svinger motorsavene for at forvandle træstammer til en særlig genforeningsskulptur, der skal stå i Ahlmannsparken. Der skal skabe en enkelt og helt særlig skulptur, der markerer 100-året for Genforeningen. Værket bliver til ud fra træstammer, der oprindeligt voksede i Ahlmannsparken og derfor skal skulpturen […]

Læs mere...