Spirituel Forening: Åndelig healings-kirurgi i Ahlmannsparken

13. september Gråsten

Både voksne og børn med fysiske og psykiske lidelser er velkommen til at melde sig til Spirituel Events arrangement, hvor Roberto Barbosa fra Brasilien udfører Åndelig healingskirugi.

Germana Reboucas og Roberto Barbosa er i Ahlmannsparken i Gråsten søndag den 29. oktober fra kl. 13 til 19 – med en times pause fra kl. 16, skriver Spirituel Event i en pressemeddelelse.

Roberto Barbosas medieskab fungerer på den måde, at et hold af åndelige læger arbejder via ham på den enkeltes fysiske skavanker og sygdomme. De kirurgiske indgreb er ikke fysiske, men består af en magnetisme, der stammer fra to kilder: Organisk magnetisme, den fysiske krop og den åndelige magnetisme, sjælen.

Alle typer af kroniske sygdomme, uanset om de har fysisk, psykisk eller energimæssig oprindelse, kan behandles.

Selvom patienter gennem tiden er blevet behandlet og helbredt for forskellige lidelser via denne form for medieskab, kan vi selvfølgelig ikke give nogen garanti for det, skriver Spirituel Event.

Magnetisk kirurgisk indgreb er en komplementær alternativ behandling. Patienter bør ikke opgive de behandlinger og den medicin, der er ordineret af de traditionelle medicinske læger.

Roberto Barbosa har været medie i flere end 20 år og han har startet og driver på frivillig basis den velgørende organisation Casa da Caradidade – Dr. Adolph Fritz, der gennem mange forskellige projekter hjælper fattige i hjembyen, Fortaleza.

Der er ikke en egentlig entré ved arrangementet i Ahlmannsparken, fordi Roberto Barbosa arbejder ulønnet. Men man giver en donation på minimum 150 kroner til hans velgørende organisation.

Tilmelding er nødvendig på mail: spirituel.event@gmail.com

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...