Splinternyt og billigt bookingsystem til hoteller og restauranter

28. november 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Der er mange overraskende oplevelser, når man åbner sit eget hotel og det kan Thorben Jensen, som er ejer af DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten skrive under på.

“Hvis man skal bruge et booking- og reservationssystem, der holder styr på bord- og værelsesbestillinger, så kan det lejes for eksempelvis 5000 kroner om måneden. Hertil skal der så købes licenser, hvor prisen sættes i forhold til forretningens størrelse”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thorben Jensen vil gerne sprede sit bookingsystem ud til restauranter og overnatningssteder.

Thorben Jensen vil gerne sprede sit bookingsystem ud til restauranter og overnatningssteder.

Han mener, at de priser gør det rigtigt svært for mindre steder at nå ud til de booking-hjemmesider, som kunderne bruger.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er f. eks. hotels.com og andre sider – og der skal et godt system ind i hvert enkelt overnatningssted, hvis man ikke skal risikere dobbeltbookinger”, siger Thorben Jensen, der iøvrigt også har ipnordic. Det koster ekstra, når alting skal spille sammen.

Lavede sit eget system

Dengang Thorben Jensen satte gang i ipnordic, var det for at give en bedre service end andre gjorde – og nu er han klar til at gøre det samme for sønderjyske restauranter og overnatningssteder.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har udviklet et bookingsystem, der spiller sammen med en lang række af de kendte sider, som folk bruger, når de planlægger restaurationsbesøg og kigger efter overnatningsmuligheder”, siger Thorben Jensen til SønderborgNYT.

Han fortæller, at det er medarbejdere fra ipnordic, der har siddet og lavet det avancerede system.

“Og nu synes jeg, at andre også skal have glæde af det, så både restauranter og overnatningssteder kan bestille hele pakken. Og der skal ikke betales for hverken installation eller licenser”, siger Thorben Jensen. Hans tilbud er ikke gratis, men gennemtænkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi vil bede vores kunder betale 10 kroner for hver værelsesreservation og en krone for hver bordbestilling. Det gør, at vores kunder ikke skal betale, hvis de ikke får penge ind”, siger Thorben Jensen, som synes, at det er et tilbud i et prisleje, hvor de mindre bed & breakfast-steder også kan være med.

“Og så har vi sat et max-beløb på 995 kroner om måneden. Det er den højeste regning, som vi sender til vores kunder”, siger ipnordicchefen. Prisen er naturligvis inklusiv gratis support, hvor der svares på et telefonopkald indenfor bare 15 sekunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spring med på vognen

Fordi det er et helt nyt bookingsystem, så er ipnordic klar med et rigtigt godt tilbud.

“Vi tilbyder en gratis prøveperiode på et år til de forretninger, der bestillier vores system nu”, siger Thorben Jensen. Han fortæller, at det er gennemtestet på DET GAMLE RÅDHUS i seks måneder, hvor de småfejl, der poppede op, blev rettet.

“Det er stadig et nyt system, så der kan selvfølgelig være en mindre fejl, men den retter vi straks, når en kunde ringer – og vi garanterer, at der aldrig vil ske datatab”, siger Thorben Jensen.

Fordele ved systemet

ipnordics bookingsystem er udviklet helt fra bunden og det er nye øjne, der har set på udfordringerne.

“Det er ikke et gammelt system, der bare har fået nogle udvidelser, men splinterny teknik”, siger Thorben Jensen og fortæller, at det har været rasende dyrt at lave systemet, hvor også tjenerne kan sende gæsternes regning videre til værelset, så alt kan betales ved afrejsen og selvfølgelig er der lagerstyring på både køkken- og restaurationsindkøbene.

“Men systemet skal bredes ud, så det bliver hver mands eje. Og når der skal installeres ny it, så er pris en afgørende faktor”, siger Thorben Jensen, der regner med, at mange bække små også giver penge i den sidste ende.

Hvis du vil vide mere om det splinternye bookingsystem, så kan du henvende dig til ipnordic på telefon 8910 1010.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk