Sponsoraftale sender 47.419,65 kroner i klubkassen hos Egen UI

1. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Egen UI får et stort beløb til foreningens kasse gennem sin sponsoraftale med SuperBrugsen i Guderup og OK. Sponsorchecken lyder på hele 47.419,65 kroner.

Man kan støtte Egen UI ved at tanke hos SuperBrugsen Guderup. Det er nemlig OK og forhandleren, der udbetaler pengene til foreningen.

”Vi er superglade for sponsorsamarbejdet, som betyder, at vi kan støtte op om ungdommen i klubben. Vi kan holde kontingentet i ro og købe de materialer, der skal være, når man dyrker fodbold, håndbold, gymnastik og de andre idrætsgrene, ” siger Birgitte Kastrup Hansen, der er kasserer i Egen Ungdoms- & Idrætsforening, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun glæder sig over det flotte beløb, som foreningen i år modtager i kraft sponsorsamarbejdet.

”Det er imponerende, og det viser, at der er en opbakning til foreningen i lokalsamfundet, fordi så mange vælger at støtte os, når de tanker. Samtidig er samarbejdet med til at give os en synlighed lokalt”.

Dobbelt støtte med OK-app

OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, en bilist tanker hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK.

Støtten fra OK bliver endda endnu højere, hvis en bilist vælger at støtte en klub eller forening via OK’s app. Frem til 31. maj dobler OK støtten op til 10 øre per liter, hvis en bilist betaler med OK-appen.

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...