Sport24 tror på flere kunder i de nye lokaler i Borgen

6. oktober 2023 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Sport24 flytter til nye lokaler i Borgen og det skal gerne give en større gennemstrømning af kunder. Sportsbutikken flytter ind, hvor Vero Moda og Tiger tidligere havde deres butikker – og de er også rykket til andre lokale i centret.

”Vi tror på mere kundetrafik med den nye og antaget bedre placering i Borgen. Og vi tror meget på det nye butikskoncept med bl.a. ændret design og shop-in-shop. Det er en meget stærk manifestation af vores uforandrede tro på de fysiske butikker”, siger direktør Lars Elsborg i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi tager gode erfaringer med fra Horsens og Kolding-afdelingen på Vejlevej, hvor vi har testet det nye indretningskoncept i den seneste tid. Erfaringerne herfra bringer vi ind i den nye butik i Sønderborg”, siger Elsborg, der dog ikke har ensidig fokus på størrelse af en butik.

”Vi er ikke færdige med vækst og udvikling i Sport24. Vi tror på de fysiske butikkers fremtid. Vi skal ’bare’ tilpasse os lokalt og til handelsmønstrene. Blandt andet vil vi åbne yderligere mindst otte nye Outlets i 2024”, siger Lars Elsborg.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...