Sportsmaster i Borgen overlever stor sparerunde

18. marts 2023 Erhverv

Sportsmaster i Borgen er ikke på listen over de 11 butikker, som bliver lukket i den nærmeste fremtid.

Butikkerne i Lyngby Storcenter, Hillerød Slotsarkaderne center, Nørrebro bycenter, Amager Centeret, Frederiksberg Centret, Herningcenteret og Aalborg Storcenter lukker i slutningen af maj måned.

Sportmaster City 2 lukker sidst i juni, mens butikkerne i Hvidovre Center, Randers Storcenter og Kolding Storcenter lukker med udgangen af november.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De 11 butikker vi lukker, ligger i danske shoppingcentre og vi har i flere år ønsket justering af lejeprisen. Men vi er ikke lykkedes og det er ikke realistisk at investere yderligere i de 11 butikker. Desværre. Lejebelastningen for høj og vores dygtige kollegaer har ikke rimelige vilkår for at lykkes”, skriver ejerne til BT.

Sportmaster blev opkøbt af britiske Fasers Group i 2022.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Augustenborg, Samfund

Sund & Bælt har undersøgt havmiljøet mellem Als og Fyn

22. marts 2023 Augustenborg

Sund & Bælt har netop gennemført geofysiske undersøgelser i farvandet mellem Als og Fyn for at få indsigt i havmiljøet i forbindelse med eventuel fremtidig fast forbindelse mellem Als og Fyn. Resultaterne skal nu analyseres, så de kan indgå i den samlede forundersøgelse af projektet. ”Det er et vigtigt led i forundersøgelsen, at vi indsamler […]

Læs mere...