Squashklubben har fået penge til en boldmaskine

19. oktober 2020 Kultur

Sønderborg Squash Club, SSC, på Damgade i Sønderborg har fået 2000 kroner i støtte fra DIF og DGI’s foreningspulje. Med bevillingen kan Sønderborg Squash Club se frem til at komme i gang med en Squash-boldmaskine som en del af træningen.

Spillerne Christian Nielsen og Ivan Abad ser især frem til at boldmaskinen giver juniorer og seniorer ny sjov og motiverende træning og også divisionspillere får mulighed for at træne præcisionslag under konstant pres på tid og fart.

“Vi tror på, at boldmaskinen, sammen med vores dygtige juniortrænere, vil være med til at hverve og fastholde juniorer. Boldmaskinen vil – her under Coronakrisen – være endog særdeles værdifuld til spillernes selvtræning”, siger Ivan Abad i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

I SSC glæder formanden og de 200 medlemmer sig over at kunne komme i gang med træningsprojektet – og forhåbentlig kommer de til at byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningen, juniorer og seniorer.

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...