Stadig udfordringer for BIOS

1. februar 2016 Erhverv

Det har været en hård start på året for BIOS Ambulance Services.

Virksomheden skulle fra 1. januar stille med flere beredskaber end i december, og den øvelse har været svær.

Der har i januar periodevis manglet op til fire beredskaber, blandt andet fordi BIOS fortsat ikke har nået idealbemandingen. De manglende beredskaber har været fordelt udover BIOS’ tre områder, skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regionens vagtcentral har derfor i hele januar justeret på andre beredskaber, der har kunnet sættes ind i de berørte områder, så dækningen har været forsvarlig.

Region Syddanmarks AMK-vagtcentral, der styrer ambulancerne, er flere gange i døgnet i direkte kontakt med BIOS’ driftsledelse. Regionens stab og ledelse vil også fremadrettet være i løbende dialog med AMK-vagtcentral og BIOS for at sikre, at driftssituationen bliver bedre.

Sidst, men ikke mindst, vurderer regionen løbende situationen sammen med Kammeradvokaten, blandt andet i relation til bodsudmåling, kontraktoverholdelse samt vurdering af udviklingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er dog også godt nyt. Ifølge BIOS tiltræder en del nye reddere i februar. Virksomheden har desuden fået godkendt en gruppe tyske reddere til at fungere som ambulancebehandlere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...