Standup-aften med Anders Matthesen – de hurtige kan stadig nå at sikre sig en billet

16. august 2022 Kultur
Anders Matthesen. Pressefoto
Anders Matthesen. Pressefoto

Selvom der er masser af tid, inden det er den 12. oktober, hvor der er Standup-aften med Anders Matthesen i Sergenten, så er det om at få købt billet, hvis du vil have en sjov oplevelse i selskab med standup-komikeren.

“Det er ret tæt på, vi har solgt alle billetterne, så det gælder altså om at være hurtig”, siger Hotel Alsiks eventchef, Anne Kathrine Bruun Sørensen, til SønderborgNYT.

Emnerne er vidunderligt blandede og den eneste gennemgående fællesnævner og røde tråd er jokes, jokes masser af jokes – og den helt store, kæmpe ’griner’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som sædvanligt tager Matthesen udgangspunkt i sin egen navle, og hans groteske og underfundige observationer af det vi alle sammen kender, græmmes og undres over.

Du kan købe billet på Sergentens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...