Start turen sydpå tidligt – Autobahn er spærret i weekenden

3. juli 2015 REGIONALT

Den kommende weekend er det ikke ideelt at køre sydpå i bil eller flyve fra Hamborg. Motorvejen er totalt spærret fra fredag aften til mandag morgen.

Mange syd- og sønderjyders ferie begynder fredag, og går turen sydpå gennem Hamborg, skal man huske at medbringe en god portion tålmodighed.download (2)

Artiklen fortsætter under annoncen

Motorvejen gennem Hamborg spærres i 55 timer den kommende weekend som følge af hele fem vejarbejder nord for byen. Derfor bliver trafikken ledt ad omveje med lange køer til følge.

“I forvejen er der mange, der gør det til en del af ferien at overnatte undervejs. Og når der udsigt til kø-kørsel, så er det bedre at tage det med ro og så for eksempel køre en dag tidligere og så tage en overnatning”, siger Jan Lokhart, adm. direktør i FDM Travel ifølge TV SYD.

Selvom vejarbejdet først begynder syd for afkørslen til Hamburg Airport, vil de flyrejsende også skulle hjemmefra i images (2)god tid. Sidste weekend var motorvejen lukket på samme vis, og det betød så meget trafik, at mange danskere ikke nåede deres flyafgang i Hamborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Motorvejen spærres fra Schnelsen i nord til Dreieck Hamburg-Nordwest i syd fra fredag aften kl. 22.00 til mandag morgen kl. 05.00.

For at holde sig ajour med den øjeblikkelige situation, kan man orientere sig på følgende hjemmesider:

Trafik:
Via Solutions

Flyrejsende:
Hamburg Airport

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...